VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland KARMØY

Adam Douglas med band

  • Ovenpaa Kopervik , Havnegata 4, Kopervik
  • +47 45952496
  • 15. mai 2021
  •  /  21:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Adam Douglas sang seg hjem hos det norske folk i Stjernekamp i 2018. Han er den sjenerte mannen som blir et fyrverkeri på scenen, som henter inspirasjonen fra soulmusikkens største stjerner. Han lar den store stemmen konkurrere med oppmerksomheten fra sin egen gitar. Slik kompletterer han sitt eget musikalske uttrykk i et forrykende liveshow som aldri er det samme to ganger.

I 2018 ga han ut kritikerrost album, og han jobber i år med nytt album som utgis våren 2021. Og normalt spiller han for utsolgte hus vår, sommer, høst og hele julen over hele Norge.

Sommeren 2020 er preget av begrensninger, men begrensninger åpner også for muligheter. Med et publikumstak på 200 inviteres du til en sjelden og intim konsertopplevelse med en unik entertainer.

Adam Douglas er oppvokst i Oklahoma, bodd i Chicago og Minneapolis. Han nærmest ramlet inn på en scene da han var åtte år og har siden ikke sett seg tilbake. Siden 2008 har han turnert rundt i Norge, og spilt så mye som overhode mulig. Han er en spellemann i ordets rette forstand.

Han trives best med å være den dårligste musikeren på scenen, med et band som puster ham i nakken og aldri lar ham hvile. Helst med et kor på den ene siden og blåserekke på den andre siden.

Hele tiden har han jobbet med å perfeksjonere liveuttrykket sitt gjennom å spille mest mulig for flest mulig. For å levere de uforglemmelige øyeblikkene. For å bli best mulig. Og han er godt på vei.

Om dette sier han: "Jeg prøver ikke å være noen andre enn meg. Jeg er bare Adam Douglas, kanskje med en ny hatt iblant."

Nå kommer han til oss med corona-tilpasset show, så kom og gi deg hen til nok en forrykende konsert med Adam Douglas!

Restriksjoner;
Aldersgrense 18 år.

Ansvarsfraskrivelse;
Billetter refunderes ikke.

  • Last Updated: 10.02.2021
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

lø. 15. mai 2021 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Adam Douglas med band
Your Recently Viewed Pages