VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Affiliated Artists pt. 2 (double bill) with Thore Warland and Victoria Heggelund (NO)

  • Badehusgata 25, Stavanger, Norway, Stavanger
  • 11. juni 2021 - 12. juni 2021
  • (2 Upcoming Dates)
Overview

Da er vi endelig klare for runde to med Affiliated Artists. Før jul var det to dansekunstnere som presenterte egne verk. Denne våren er det en musiker og en danser som presenterer egne prosjekter. To lokale kunstnere med tilknytning til både Stavanger og Rimi Imir Scenekunst. Super spennende!


11+12. Juni @ 19.00 (dørene åpner 18.30)
Affiliated Artists pt.2 (double bill) med Thore Warland og Victoria Heggelund
Billetter: 150kr/ 100Kr student

Attention!!
Grunnet corona situasjonen er vi nødt til å ha fulle navn på alle individer som deltar på dette eventet. Vi ber deg derfor om å sende oss fulle navn + tlf. nummer til info@rimi-imir.no (i tillegg til å kjøpe billett på ticketco). Vær vennlig å merke eposten med hvilken event du deltar på.
Tusentakk for forståelsen. PLIS GI BESKJED OM DU IKKE KOMMER LIKEVEL - FÅ PLASSER så det er kjipt om det er tomme seter.


Da er vi endelig klare for runde to med Affiliated Artists. Før jul var det to dansekunstnere som presenterte egne verk. Denne våren er det en musiker og en danser som presenterer egne prosjekter. To lokale kunstnere med tilknytning til både Stavanger og Rimi Imir Scenekunst. Super spennende!


De:Glaner
Victoria Heggelund 
Hva skjer når du blander dine to største interesser, og lager en forestilling ut av det? 
Dette er en studie på det å observere og reagere, gjennom et mote-relatert perspektiv 
De:Glaner er en forestilling/kolleksjon i prosess. 
@deglaner // instagram


Victoria Heggelund – konsept, koreografi, klesdesign, danser
Oda Olivia Øverbø Lindegård – medskapende danser


Victoria Heggelund er dansekunstner/koreograf med bachelorgrad i utøvende samtidsdans fra Fakultet for Utøvende Kunstfag ved Universitetet i Stavanger (2019). Bosatt i Stavanger har hun siden 2019 vært prosjektleder/produsent ved Rimi/Imir Scenekunst, samt vært danser/koreograf i barneforestillingene 'MaShup' (kammermusikkfestivalen, 2019), og 'Ka Då For' (Stavanger konserthus, 2020). Med en brennende interesse for design og styling er De:Glaner hennes første kolleksjon og selvstendige danseforestilling.
Oda Olivia Øverbø Lindegård er dansekunstner med utdannelse fra Fakultet for utøvende kunstfag ved Universitetet i Stavanger (2016-2019). Hun har jobbet i scenekunstprosjekter med Brage Nordang, Helene Düring Kjær, dybwikdans og Ferdinand Bergstrøm. Sammen med sistnevnte er hun kunstnerisk ansvarlig for duoen Lindegård/Bergstrøm. Nå samarbeider hun med Victoria Heggelund som medskapende danser i forestillingen De:Glaner.

Musikk en plass mellom komposisjon og improvisasjon. 
Et forsøk på å bevege seg retningsløst gjennom repetisjon og en samtidighet av flerfoldige rytmer og lyder.


Kjetil D. Bransdal – platespillere
Thore Warland – trommer


Thore Warland, perkusjonist fra Stavanger. Har gitt ut musikk, arrangert konserter og turnert rundt verden siden 2011. Mest aktiv med eksperimentelle band som Staer, Golden Oriole, Tørrfall, Firmaet Forvoksen og Burning Axis. 
Kjetil D Brandsdal har vært en viktig skikkelse i den norske musikkretsen siden midten av 90-tallet. Han har dukket opp på mer enn 50 utgivelser  (på plateselskap som Smalltown Supersound, Ecstatic Peace !, Voices of Wonder og mer) enten solo eller i forskjellige band. Han spiller bass i Noxagt, Ultralyd og No Balls og driver 
silketrykkverkstedet og plateselskapet Drid Machine.

 

  • Last Updated: 11.04.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 11. juni 2021 19:00 21:30

lø. 12. juni 2021 19:00 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Affiliated Artists pt. 2 (double bill) with Thore Warland and Victoria Heggelund (NO)
Your Recently Viewed Pages