Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Viken HALDEN

Afternoon Tea på Fredriksten festning

Overview

I våre historiske lokaler, salonger og omgivelser kan du oppleve den erkebritiske tradisjonen som strekker seg helt tilbake til 1800-tallet. Afternoon Tea serveres på et etasjefat, og man begynner gjerne med å forsyne seg på det nederste fatet.

Velkommen til en hyggelig opplevelse med venner, familie eller kjæreste på Fredriksten festning - lørdag 05 februar 14:00 -17:00

I våre historiske lokaler, salonger og omgivelser kan du oppleve den erkebritiske tradisjonen som strekker seg helt tilbake til 1800-tallet.
Afternoon Tea serveres på et etasjefat, og man begynner gjerne med å forsyne seg på det nederste fatet. Der finner du mini-sandwicher i ulike varianter. På det midterste fatet finner du smakfulle scones, bakt i Halden by.

Om det beste er spart til slutt er opp til enhver, men vi kan love at toppen av etasjefatet er noe å glede seg til. Her venter et utvalg utsøkte og håndlagde bakverk av den søtere sorten fra VM og OL mester Sverre Sætre. Som navnet antyder, får du også med valgfri te når du bestiller Afternoon Tea. Vi anbefaler Earl Grey eller English Breakfast Tea, da disse ikke tar smaken fra maten

Kommandanten befaler, senk skuldrene!

Pris per person 345,-
Begrenset antall plasser.

For ytterligere informasjon og booking:
post@dengamlekommandant.no

  • Last Updated: 07.01.2022
  • Source: Halden Turist
Dates

lø. 5. februar 2022 14:00 17:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Afternoon Tea på Fredriksten festning
Your Recently Viewed Pages