Afternoon Tea på herskapelige Negarden 1897
Sus av fordums tider, klirrende tynt porselen av fineste kvalitet, kunstferdige kniplingsduker, lekre munnfuller i tre høyder, og kronen på verket, nytrukken te av beste sort, alt servert i finstuene på Negarden 1897, som Afternoon Tea.
Eva og Olav sørger for ferske kortreiste råvarer alt etter hva sesongen byr på, og alle retter er hjemmelaget, helt fra bunnen av.
Du vil få servert variasjoner over den klassiske varianten, som gjerne består av skråskårne sandwich fylt med for eksempel laks, egg, skinke eller ost i første etasje av serveringsfatet.I andre etasje på fatet vil du finne rykende ferske scones, kanskje servert med clotted cream, en type tyknet fløte, og lemon curd, som best kan oversettes med sitronsmør, og er frisk på smak og gul i fargen.
Ellers vil Eva gjerne tilby sesongens syltetøy, der bærene kommer rett fra den store hagen som omslutter sveitservillaen, for eksempel rips, bringebær, jordbær- eller stikkelsbærsyltetøy, kanskje også blåbær fra dypet av Finnskogen.
Sist oppdatert: 09/18/2024
Kilde: Visit Øst-Norge
Afternoon Tea på herskapelige Negarden 1897