Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Viken RINGERIKE

Agora Amfi: Hot Club de Norvege (nouveau)

Overview

Agora Kulturkafé kan igjen invitere til swingjazzfest i Hønefoss, i mester Django Reinhardts ånd - i samarbeide med Ringerike Kultursenter. Dette blir en kveld med magiske strenger! For Norges jotteste band heter fortsatt Hot Club de Norvege, og er tilbake i fullvaksinert format! Nye Hot Club består av supergitaristen Gildas Le Pape (ex-Satyricon), grunnleggeren Svein Aarbostad (kontrabass), multiinstrumentalisten Finn Hauge (fiolin, munnspill) og nykommeren Ola Erlien, en virtuos som har tatt den norske stringswingscenen med storm. Du kan forvente en unik og hardtswingende opplevelse!

Hot Club feiret 40-årsjubileum med en stor turné i 2019 (bl a i Hønefoss, i regi av Agora K), en turné som også ble den siste med den legendariske Django-entusiasten Jon Larsen som forntfigur - etter et han hadde stått i spissen for den moderne swingjazz-renessansen i nyere tid (bl a med den årlige Django-festivalen i Oslo). Ole Erlien ble lansert som Larsens etterfølger i Hot Club i løpet av jubileumsturneen. Han etterlot ingen tvil om hvorfor han ble utpekt og rekruttert som etterfølger!

Med de djangiske ringrevene Aarbostad og Hauge som garantister for vintage Hot Club-signatur, gis de to gitaristene rom til å spille opp til hverandre, og til å løfte hverandre opp til heite musikalske høyder - i besettende Hot Club feeling og via viruose Hot Club improvisasjoner. Ikke gå glipp av dette!

Agora Kulturkafé støttes av Norsk Kulturråd.

  • Last Updated: 21.05.2022
  • Source: Visit Innlandet
Dates

lø. 21. mai 2022 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Agora Amfi: Hot Club de Norvege (nouveau)
Your Recently Viewed Pages