Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Gjøvik Ringerike

Agora Bassgarasjen: Bluesnight/Berdon Kirksærther

Overview

Agora Kulturkafe har i samarbeid med Ringerike Kultursenter gleden av å presentere drivende elektrisk bluesrock på Bassgarasjen! Møt opp i Bysalen Amfi på Hønefoss den 18.oktober kl.21! "Denne gjengen rører med overraskende kraft i en bluesrock-gryte der voodoo kreftene fra New Orleans og psykedelia er fremtredende. Gitarkunstneren fra Vestfossen og hans band imponerer stort!» (Johnny Andreassen,Drammens Tidende)

Berdon Kirksæther & Twang-Bar Kings er et norsk bluesrock band som har fått fantastiske anmeldelser i land som USA, England, Tyskland, Frankrike, Italia, Nederland, Belgia og Australia for sine tre siste plater: Albumet "Latenighters Under A Full Moon" (2013) samt EP'ene «The Voodo Sessions" (2015) og «Under the Seven Skies Of Time» (2018). Bandet har også fått strålende anmeldelser /femmere i Drammens Tidende og Bluesnews for disse platene. Berdon Kirksæther & Twang Bar Kings spiller for en stor del egne låter iblanda spennende og originale versjoner av utvalgte coverlåter. Dette er et band med særpreg og stor vilje og evne til å tøye det man forbinder med bluesrock.

Berdon Kirksæther (med røtter og base i Vestfossen) er ellers kjent som foregangsmann og gitarist i bluesrockbandet CIA, som i sommer har en kort reunion-turné, 30 år etter at bandet ble startet opp. CIA turnerte Norge på kryss og tvers gjennom flere år. Ved siden av Twang-Bar Kings har han musikalske sideprosjekter som Companeros, i tillegg til at han turnert med et Vreeswijk-program i mange år - bl a med stor suksess i regi av Agora Kulturkafé, på fullsatt Cafe Clint (i april 2019).

Bandet består av:
Berdon Kirksæther-Gitar,Leadvokal
Erik Gabrielsen-Gitar,Vokal
Roy Hanssen-Trommer,vokal
Helge Andre Solberg,OrgelAgora Kulturkafé er støttet av Norsk Kulturråd."

Kjøp billetter her!

  • Last Updated: 16.10.2019
  • Source: Turistkontoret Gjøvik Land Toten
Dates

fr. 18. oktober 2019 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Agora Bassgarasjen: Bluesnight/Berdon Kirksærther
Your Recently Viewed Pages