VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark PORSGRUNN

AIMING FOR ENRIKE + support - NY DATO!

  • Rockeklubben i Porsgrunn , Jernbanegt 2, Porsgrunn
  • 31. oktober 2020 - 1. november 2020
  • (2 Upcoming Dates)
Overview

AIMING FOR ENRIKE!

NB! Konserten er flyttet fra 14/3 til 31/10 pga smittefare. Kjøpte billetter gjelder ny dato. Dersom ny dato ikke passer, send en mail til ripors@gmail.com for refusjon innen 26/3 2020.

OBS: Redusert kapasitet pga distansering, gjester som ikke respekterer retningslinjer vil bli bortvist.

Man kan trygt si at Aiming For Enrike har vært kjent over hele verden for sine frenetiske, ville og engasjerende live-shows, all den tid de har turnert - og turnerer - i land som USA, India, Japan, Tsjekkia, Norge, England og Tyskland m.fl. Men at musikken deres passer best på scenen er en misoppfatning som innimellom oppstår. Det motbeviser de derimot til fulle på deres kommende album «Music For Working Out».

Der hvor de tidligere har eksperimentert med støyende svingninger og frenetiske angrep, har musikken til Aiming For Enrike nå beveget seg mer og mer mot klubben og dansegulvet. Det er mer futuristisk, det er funky og det er mer inkluderende. Inspirasjonen hentes denne gangen fra så vidt forskjellige artister som Talking Heads, Jon Hopkins, ABBA og Mr. Oizo, samt filmer og serier som «Stranger Things», «Blade Runner» og «Interstellar». Du kan nesten høre det allerede, kan du ikke?

Der hvor forrige album, «Las Napalmas», var en musikalsk virvelvind du aldri ville ut av, leverer de nå supersoniske tekno-tunes, som passer like godt oppi klubben, i øreklokkene, eller på scenen. Det blir en fest uansett hvordan du vrir og vender på det, og Aiming For Enrike låter fortsatt ikke som noe annet du har hørt før.

Fellesnevneren for musikken til Aiming For Enrike har alltid vært energi og eksplosivitet, og det er det ingen tvil om at du får servert det nå også. Aiming For Enrike lever fortsatt i sitt eget univers, hvor alt sentrerer rundt det som skjer mellom Simen og Tobias. I studio, på scenen, i turbussen, backstage, og i øvingslokalet. Når du først er dratt inn i det, vil du aldri ut igjen. Ikke at du hadde klart det uansett.

"Music For Working Out" gis ut på Pekula Records 10.januar 2020.

NB - redusert kapasitet pga distansering. Dersom restriksjonene oppheves før konsertdato vil kapasitet økes.

NY DATO: lørdag 31. oktober 2020
18 år leg plikt

Dørene åpner 21.00
support kl 22.00
Aiming For Enrike 23.00

  • Last Updated: 09.06.2020
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lø. 31. oktober 2020 21:00 2:00

sø. 1. november 2020 21:00 2:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
AIMING FOR ENRIKE + support - NY DATO!
Your Recently Viewed Pages