Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Skien

Akevittsmaking og foredrag ved Halvor Heuch

Overview

Forhåndskjøp billett på ticketco.no til akevittforedrag med smaksekspert fra Arcus, Halvor Heuch.

Akevitt tas gjerne frem ved høytider og spesielle anledninger og er en viktig del av vår skandinaviske matkultur. Kanskje det er på tide å bli mer kjent med den? Destillatør og fagdirektør i Arcus, Halvor Heuch, tar deg med på en underholdende tidsreise i norsk akevitt- og matkultur, der du får smake på akevitter som passer til ost.

Foredraget starter kl. 18 og varer en time.

Matkultur
Heuch har i 30 år spilt hovedrollen for utvikling av norske akevitter, først i Vinmonopolet, deretter i Arcus-gruppen. Med basis i de historiske, norske akevittene fra 1800-tallet, har han utviklet en rekke nye akevitter forankret i tradisjon og fatlagring.
Halvor Heuch sin fanesak har vært å se historie, mat, drikke og kultur i sammenheng. Dette har han i praksis gjort ved å utvikle akevitter som passer til, og profilerer norsk mat og matkultur.

Vil du fortsette julegildet sammen med statsbudeia Bodil Nordjore? Bodil Nordjore holder foredrag og det blir gode julesmaker på Brekkeparken kafe denne kvelden. Ølsmaking i stuene.

Du er også velkommen til ølsmaking i Vest-Telemarktunet, rett ved lekeplassen. Her trenger du ikke forhåndskjøpe billett, det er bare å komme!
Tunet er åpent fra 17-21.

Det blir ølsmaking i årestua v/Alexander på Folque Cafe. Han forteller også om kultur knyttet til middelaldertid, og hvordan folk levde i middelalderen.
I Berge-eldhuset er Veholt Mikrobryggeri på plass med sitt prisbelønte øl.

  • Last Updated: 16.10.2019
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lø. 30. november 2019 18:00 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Akevittsmaking og foredrag ved Halvor Heuch
Your Recently Viewed Pages