Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway
Kilden Teater- og Konserthus

Al Jarreau & NDR Bigband presenterer the Duke Ellington songbook

  • Sjølystveien 2, Kristiansand S
  • +47 90581111
  • 2. november 2016 - 2. november 2016
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

En av de virkelige store er på vei hit: Verdensstjernen turnerer aller helst i Europa. Og høstens rute går fra Monte Carlo i syd til Kristiansand og Kilden i nord. Gjør deg klar for en stor musikalsk opplevelse!

I nærmere 40 år har Al Jarreau hatt fans over hele verden. Med nærmest nesegrus beundring har de lovprist hans smittende, lekende og virtuose vokalprestasjoner. Han har sanket hele sju Grammy-priser, og er den eneste i verden som har vunnet i tre ulike kategorier: jazz, pop og R&B!

I oktober inntar Jarreau Kilden sammen med Tysklands «store» storband – NDR Bigband – Norddeutsche Rundfunks Big Band. På programmet står først og fremst verk av jazzlegenden Duke Ellington, i Al Jarreaus versjoner. For selv om 76 år gamle Jarreau har sterke røtter i jazzmusikken, så fikk han sitt store gjennombrudd da han for snart førti år siden fremsto som en brobygger mellom ulike sjangre – først og fremst mellom pop og jazz.

Og der mener han selv han er ennå. Fortsatt like leken og vital, kjent for sitt brede, gledestrålende smil og energiske entusiasme. Og med en sangteknikk som fortsatt trollbinder – ikke minst europeere.

Selv gjør han det klart at det er her han først og fremst trives på turne. Bedre enn i USA. Han søker seg til Europa, og opplever å bli møtt av et trofast publikum.

  • Last Updated: 12.04.2016
  • Source: Visit Kristiansand
Dates
onsdag 2. november 2016

See All
Click to activate
Kristiansand S, Norway
The latitude and longitude
58° 8' 22" N / 7° 59' 50" E
Al Jarreau & NDR Bigband presenterer the Duke Ellington songbook
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad