Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Haugalandet Karmøy

ALADDIN

  • Kopervik kulturhus, Blackboxen, Skolegaten 9, Kopervik
  • +47 52811600
  • 8. april 2019 - 3. mai 2019
  • (4 Upcoming Dates)
Overview

KARMØY KULTURSKOLES BARNETEATER VISER: ALADDIN OG DEN MAGISKE LAMPEN

Aladdin og den magiske lampen er et av de mest kjente folkeeventyrene fra Tusen og en natt. Historien har sine røtter fra Kina, og det var franskmannen Antoine Galland som først oversatte eventyret og tilsluttet det samlingen i Tusen og en natt. Det er laget mange versjoner av Aladdin som teaterstykke og film. Vår versjon er skrevet av Nils Petter Solberg, som driver Brosteinsteateret på Hemningstad kulturhus i Haugesund.

Eventyret om Aladdin handler om fattiggutten som blir tvunget av trollmannen Jafar, som utgir seg for å være Aladdins onkel, til å hente en vidunderlig oljelampe fra en magisk hule. Etter å ha blitt forrådt av trollmannen ender Aladdin opp fanget i en hule. I desperasjon kommer han til å gni på oljelampen, og en magisk ånd kommer frem. Ånden oppfyller hans ønsker og bringer ham hjem til moren. Jasmin, Sultanens datter, er ikke interessert i giftemål, men da hun treffer på Aladdin, tilfeldig på torget, blir hun forelsket. Aladdin blir også forelsket i Jasmin og bestemmer seg for at hun skal bli hans.

Mesteparten av musikken brukt i stykket har vi fått skrevet nytt i år og er laget av Bjørn Tore Færaas. Kostymene er laget av kulturskolens fantasifulle og dyktige skredder, Elise Muff.

Regi ved: Merethe Midtbø, Anita Vea, Caroline Erika Svela, Lina Eliassen og Rune Andreassen

Alle rollene blir spilt av våre elever i alderen 3. – 7.kl fra hele Karmøy. Vi har delt våre 115 teaterelever på barnetrinnet i 4 ensembler som spiller 4 forestillinger hver.

Forestillingen varer ca. 60 minutter.

Ansvarsfraskrivelse
Kjøpte billetter refunderes ikke.

  • Last Updated: 20.03.2019
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

ma. 29. april 2019 18:00

ti. 30. april 2019 17:00

to. 2. mai 2019 18:00

fr. 3. mai 2019 17:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
ALADDIN
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad