VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Viken RINGERIKE

Aladdin

Overview

20 gutter og jenter i alderen 14 – 20 år fra MK's musikal master ensemble inviterer til en fengende, fargerik og magisk forestilling. Aladdin har gått sin seiersgang verden over både som musikal, film og ikke minst som animasjonsfilm i Walt Disneys velkjente strek.

Vi skal til kongeriket Agrabah, der vi følger Aladdin, en vennlig og snill lommetyv med glimt i øyet og ubekymret livsinnstilling. Han får livet snudd opp ned når han møter en vakker ung jente som viser seg å være prinsesse Jasmin. Aladdin er bestemt på å vinne hennes hjerte, selv om han bare er en fattig "gaterotte". Han kommer over en magisk lampe og ånden Genie som kan oppfylle tre av hans største ønsker. Jafar, Sultanens Vesir, har også et desperat behov for å få fingrene i lampen slik at den kan hjelpe han med å bli Sultan og overta tronen i Agrabah.

Aladdin er fylt med herlig dramatikk, kjærlighet og vennskap, nydelig musikk, fargerike kostymer og dansenumre. I tillegg møter vi hele det humoristiske og spennende spekteret av karaktérer som Disney er mestere i å skape. En magisk fargepalett av en forestilling!

  • Last Updated: 16.03.2021
  • Source: Visit Innlandet
Dates

to. 27. mai 2021 18:00

fr. 28. mai 2021 18:00

lø. 29. mai 2021 13:30

lø. 29. mai 2021 16:30

sø. 30. mai 2021 13:30

sø. 30. mai 2021 16:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Aladdin
Your Recently Viewed Pages