Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Sandnes

Aladin Abbas: Verdensmusikk-/jazzkonsert

Overview

Aladin Abbas er en av Egypts beste oud-musikere. Han spiller også gitar og tabla og er i tillegg sanger.

Aladin Abbas er en av Egypts beste oud-musikere. Han spiller også gitar og tabla og er i tillegg sanger. Hans musikalske karriere startet da han i en alder av fire år begynte å studere arabiske og egyptiske sanger og tolkninger av forskjellige sangere som Om Kalthom, Abd El Halim Hafiz og Sufisangere.
Han ble uteksaminert fra arabisk musikk institutt i Kairo i 1994. I 2008 avsluttet han sin mastergrad i musikkvitenskap ved Universitetet i Jyväskylä (Finland).
Han har spilt folk, klassisk egyptisk/arabisk, pop-, rock- og jazzmusikk, både som solist og sammen med kjente band og musikere i Egypt og Europa, deriblant Trygve Seim. Aladin har vært medlem av det berømte egyptiske bandet Sharkiat siden 1990, som drives av Fathy Salama (Grammy Award for Best Contemporary World Music Album og BBC Award).
Aladins komposisjoner har vært en av de mest vellykkede tilnærmingene i Midtøsten og Europa for å introdusere verdensmusikk/jazz på ny og interessant måte gjennom den arabiske musikkens røtter. Det egyptiske/arabiske folket, klassisk vestlig, jazz, flamencomusikk og ulike rytmer, har hatt størst innflytelse på Aladins musikkkarriere.
Aladins komposisjoner har på en vellykket måte tilpasset  arabisk musikk for et vestlig publikum, og den musikalske tilnærmingen er nesten magisk ...

  • Last Updated: 02.01.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 2. februar 2019 12:00 13:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Aladin Abbas: Verdensmusikk-/jazzkonsert
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad