Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Hamar

Albert & Anna - Riksteatret

  • Hamar kulturhus, Torggata 100, Hamar
  • 62561850
  • 8. oktober 2017
  •  /  18:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Kjærlighet gjennom livets årstider. "Den enkle gleda ved å stelle i hagen saman med nokon. Den enkle gleda ved å lage kaffi til nokon. Den enkle gleda ved å halde rundt nokon. Han tenker at om han står slik lenge nok, så kjem ho tilbake."

Frode Grytten er en av våre mest folkekjære forfattere, og med dette stykket har han laget en varm og vakker hyllest til livslang kjærlighet. Vi kommer tett inn på Albert og Anna, to eldre mennesker, som har elsket hverandre gjennom et langt liv. Albert & Anna er historien om helt vanlig kjærlighet, den kjærligheten som ikke blir sett av andre enn de som deler den.

Som livspartnere har Albert og Anna dyrket sin hage som de har dyrket hverandre. Men nå er Anna i ferd med å forsvinne, og når hun blir borte, er også Albert redd for å miste seg selv. I forestillingen treffer de igjen den unge Anna og den unge Albert. Humoristiske og varme tilbakeblikk skildrer samliv og samhold gjennom vekslende årstider.

Grytten forteller med dette en sterk kjærlighetshistorie. Han er elsket for sine ærlige, morsomme og gjenkjennelige fortellinger om vanlige menneskers uvanlige liv, og står bl.a. bak suksessforestillingene Bikubesong og Sånne som oss. Regien er ved Hildegun Riise og kjærligheten tonefølges av Espen Leite, kjent for sin sjeldent vakre tangomusikk.

På scenen:
Kari Simonsen, Anna Stine Robin Berg Hansen, Sverre Bentzen, Albert Kristoffer Sagmo Aalberg og Espen Leite.

Team:
Av Frode Grytten. Regi: Hildegun Riise. Scenografi: Åse Hegrenes. Videodesign: Åsmund Bøe

Produsert av Riksteatret i samarbeid med Den Nationale Scene.

  • Last Updated: 03.07.2017
  • Source: Hamar Regionen Kultur
Dates

søn 8. oktober 2017 18:00

See All
Albert & Anna - Riksteatret
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad