Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Romerike Ullensaker

Albert og Anna - Riksteatret

Overview

Kjærlighet gjennom livets årstider. Frode Grytten, en av våre mest folkekjære forfattere, har med dette stykket laget en varm og vakker hyllest til livslang kjærlighet. Albert og Anna har elsket hverandre gjennom et langt liv. Med bl.a Kari Simonsen og Sverre Bentzen.

Albert & Anna er historien om helt vanlig kjærlighet, den kjærligheten som ikke blir sett av andre enn de som deler den. Som livspartnere har Albert og Anna dyrket sin hage som de har dyrket hverandre. Men nå er Anna i ferd med å forsvinne, og når hun blir borte, er også Albert redd for å miste seg selv. I forestillingen treffer de igjen den unge Anna og den unge Albert. Humoristiske og varme tilbakeblikk skildrer samliv og samhold gjennom vekslende årstider.

Grytten forteller med dette en sterk kjærlighetshistorie. Han er elsket for sine ærlige, morsomme og gjenkjennelige fortellinger om vanlige menneskers uvanlige liv, og står bl.a. bak suksessforestillingene Bikubesong og Sånne som oss. 

Regien er ved Hildegun Riise og kjærligheten tonefølges av Espen Leite, kjent for sin sjeldent vakre tangomusikk.

"Den enkle gleda ved å stelle i hagen saman med nokon. Den enkle gleda ved å lage kaffi til nokon. Den enkle gleda ved å halde rundt nokon. Han tenker at om han står slik lenge nok, så kjem ho tilbake."    På scenen: Kari Simonsen, Stine Robin Berg Hansen, Sverre Bentzen, Kristoffer Sagmo Aalberg.  Musiker: Espen Leite.

Av Frode Grytten. Regi: Hildegun Riise. 

Velkommen! 

  • Last Updated: 06.06.2017
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates

man 23. oktober 2017 19:00

See All
Albert og Anna - Riksteatret
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad