Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Møre og Romsdal ÅLESUND

Alejandro Fuentes julekonsert

  • Terminalen , Keiser Wilhelms gate 7, Ålesund
  • 15. desember 2021
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Alejandro Fuentes er klar med nytt julealbum og holder julekonsert på Terminalen 15. desember.

Alejandro Fuentes ble sterkt inspirert til å starte jobben med sitt eget julealbum etter at han gjestet Kurt Nilsen sin julekonsert i Oslo Spektrum. Det ga stor mersmak og han gikk rett hjem for å saumfare alle julelåtene han selv kunne tenke seg å ta fatt på. Nå er han klar med albumet «Soulful Christmas» som er produsert av Espen Lind. Fuentes har med seg et stjernelag av musikere på plata. Det er gitarkamerat Espen Lind som har sittet bak produsentspakene.

Innspillingen gjorde de i sommer. – Jeg kommer til å huske innspillingen for resten av mitt liv. Det var sommer, sol og korona, men det merket vi lite til da vi var i studio. Det var rett og slett to skikkelig koselige uker med musikk, gutta boys, god mat og drikke. Alle var veldig spilleklare siden ingen av oss hadde spilt noe særlig siden mars. Jeg synes den energien skinner godt gjennom på plata., forteller Fuentes. Fått bedre forhold til jul med årene
– Helt ærlig så har jeg vært litt Grinch og Scrooge når det gjelder jul frem til jeg møtte min kone, for 13 år siden, som ELSKER jul. I løpet av de årene har jeg blitt mer og mer glad i denne høytiden, på grunn av henne og mine barn som kom senere inn i bildet. Nå er det veldig stas hjemme når det nærmer seg jul. Spesielt i år siden min første juleplate kommer, avslutter Fuentes. På «Soulful Christmas» er det Tommy Kristiansen på gitar, Lars Andreas Aspesæter på keys, Tor Egil Kreken på bass, Karl Oluf Wennerberg på trommer og Børge Are Halvorsen, Jens Petter Antonsen og Even Kruse Skatrud på blåseinstrumenter.

Billetter i salg 24. september kl. 10.00
Dørene åpner kl. 19.00 Konsertstart kl. 20.00 Aldersgrense: 18 år

  • Last Updated: 15.10.2021
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

on. 15. desember 2021 19:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Alejandro Fuentes julekonsert
Your Recently Viewed Pages