Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Alejandro Fuentes - Soulful Christmas

  • Øvre Ole Bullsplass 3, Bergen
  • +47 55321145
  • 21. desember 2021
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Alejandro Fuentes slipper julelåt og legger ut på juleturné

I årevis hadde Alejandro Fuentes et dårlig forhold til julen etter at foreldrene skilte lag på selveste juleaften da han var 5 år. Det var først etter at han fikk egen familie og en kone som elsker julen at han har tatt høytiden tilbake. Etter at han gjestet Kurt Nilsen sin julekonsert i Oslo spektrum i 2019 fikk han virkelig juleånden over seg og lagde sin første juleplate til strålende mottakelser i fjor. I år fortsetter han suksessen og gir ut nok en julelåt, samt legger ut på stor juleturné.

I fjor slapp Alejandro Fuentes julealbumet «Soulful Christmas», hvor gitarkamerat Espen Lind satt bak produsentspakene. Han hadde i tillegg med seg et stjernelag av musikere med Tommy Kristiansen på gitar, Lars Andreas Aspesæter på keys, Tor Egil Kreken på bass, Karl Oluf Wennerberg på trommer og Børge Are Halvorsen, Jens Petter Antonsen og Even Kruse Skatrud på blåseinstrumenter. Det er det samme stjernespekkede laget som er med på «Winter Song», en låt som originalt er skrevet og fremført av Sara Bareilles og Ingrid Michaelson. Han ser spesielt frem til at han endelig skal få spille de nye og eldre julelåtene live for publikum.

- Helt ærlig så har jeg vært litt Grinch og Scrooge når det gjelder jul frem til jeg møtte min kone, for 13 år siden, som ELSKER jul. I løpet av de årene har jeg blitt mer og mer glad i denne høytiden, på grunn av henne og mine barn som kom senere inn i bildet. Nå er det veldig stas hjemme når det nærmer seg jul. I år blir det ekstra stas når vi faktisk kan få reise ut og spille for publikum. Det kommer til å bli helt rått å endelig stå på scenen igjen, i tillegg til at det er stas å få være med på å sette folk i julestemning. Jeg gleder meg veldig, avslutter Fuentes.
«Winter Song» slippes på Sony Music fredag 5. november.

  • Last Updated: 12.10.2021
  • Source: Visit Bergen
Dates

ti. 21. desember 2021 19:00 20:15

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Alejandro Fuentes - Soulful Christmas
Your Recently Viewed Pages