Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Romerike Ullensaker

Alex Rosèn - Fra AG3 til A4

Overview

Det kreative multitalentet Alex Rosén er en fantastisk levende karakter. I foredraget "Fra AG3 til A4" får du møte en åpen og dønn ærlig Alex som tar deg med på en utrolig reise gjennom en snart 30 år lang karriere.

Fra han havnet i kakebua etter AG3-trøbbel, til en såkalt «A4-hverdag» med familieliv og tilhørende ansvar, har det hendt en hel del. Alex ser alltid det positive i alt og alle, og viser hvordan en hyperaktiv fordomsløshet og positiv innstilling i møte med livets fartsdumper kan gi oppturer fremfor brems og nedtur. Det blir høyt under taket og lavt ned på jorda.  

Det er noe fascinerende med en person som opplever mer i løpet av en dag enn vi andre gjør i løpet av et helt liv. Alex har en tendens til å havne borti de mest utrolige og surrealistiske situasjoner. Er det en tilfeldighet? Eller har det bare å gjøre med hans motto: “Man får ingenting i en lukket hånd”?

I foredraget får du et dypdykk i det Alex selv kaller et mangslunget liv.
Denne kvelden får du bli med inn i sterke historier fra turen til Nordpolen i seilbåt, et innblikk i et arbeids- og privatliv som har vært alt annet enn A4, og en innsikt i hvordan energi og nysgjerrighet kan skape livsglede.

Alex Rosén startet TV-karrièren i 1974 da han banket på døra til NRK og ytret sitt ønske om å bli kjendis. Det resulterte i en rolle i et fjernsynsteater hvor han spilte mot Liv Ullmann. Han har siden hatt en rik og bred TV-karrière. Han har blant annet vært dommer i Norske Talenter, programleder på «Folk i farta» og Melodi Grand Prix Junior, for ikke å nevne deltager i «Berserk til Nordpolen». Alex er utvilsomt den personen i NRK som har fått sparken flest ganger…

Alex har også gjort karrière ut av skriving. Fra 2000-2008 jobbet han som skribent for Dagbladet og har også vært redaktør for avisen «Weekend» i to år. Han debuterte som forfatter i 2006 med boka «Berserk til Valhall», hvor han sammen med Jarle Andhøy forteller om å følge i fotsporene til vikinghøvdingen Ottar. I tillegg til å ha skrevet tre bøker har Alex har også gitt ut 4 egne vinsorter, vært gratulatør i «Nabolaget», radiovert i RadioRock, hatt biroller i to ulike filmer og vært musiker.

  • Last Updated: 28.01.2019
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates

ma. 29. april 2019 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Alex Rosèn - Fra AG3 til A4
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad