VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland TYSVÆR

Alex Rosèn konsert

  • Tysværtunet Kulturhus , Aksdalsvegen 157, Aksdal
  • +47 52757500
  • 30. september 2021
  •  /  19:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Det er aldri kjedelig rundt Alex Rosèn og høsten 2021 braker det løs med miniturnè på Sør-Vestlandet hvor 4 byer skal besøkes på 4 dager.

Forestillingen består av historier fra Alex sitt innholdsrike liv i kombinasjon med musikalske perler akkompagnert av sine eminente musikere. Gjennom en 75 minutters forestilling får man møte entertaineren, komikeren, artisten, forfatteren og sjømannen Alex Rosèn fortelle om sine store og små opplevelser de siste tiårene. Med sin velkjente latter og gode humør er det duket for Alex sitt første solo show og det blir garantert topp stemning. Alex er også en habil vokalist og med seg til showet har Alex med sitt egne band, og i kombinasjon med sine eminente musikere vil han krydre forestillingen med låter som garantert setter fyr på showet underveis sporadisk gjennom de elleville historiene.

Alex er en av Norges fremste entertainere gjennom flere tiår og allerede på starten av 90 tallet gjorde seg bemerket som stuntreporter, ulike programlederjobber og gjorde suksess som vokalist i bandet «Go- Gorilla. Etter dette har han preget den norske underholdningshverdagen i radioprogram som Radio Rock og i TV program som Berserk mot Nordpolen, Norske talenter, Skal vi danse, Stjernekamp, Farmen Kjendis og Alex og Aune.

Smittevern Covid - 19

Vær vennleg og ikkje besøk Tysværtunet Kulturhus om du:

Har symptom på forkjøling/influensa

Har mistanke om eller har fått bekrefta Covid-19.

Er i karantene eller i isolasjon

Kontakt booking@tysver.kommune.no/52 75 75 00 i forkant av arrangementet du har billetter til, for evt annulering av billetter, om du blir forhindra i å komme pga. sjukdom.

  • Last Updated: 14.09.2021
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

to. 30. september 2021 19:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Alex Rosèn konsert
Your Recently Viewed Pages