Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Romerike Ullensaker

Alexander Rybak - 10 år med eventyr

Overview

Alexander Rybak feirer 10 år med eventyr med en showkonsert med blanding av klassiske perler og kjente sanger fra TV. Med seg har han sopran Violetta Peschanskaya og pianist Stefan Zlatanos. Det blir virtuositet og humor, rørende øyeblikk, og til og med allsang. Konserten passer hele familien.

Alexander Rybak er utdannet fiolinist ved Barratt Due Musikkinstitutt. Alexander vant i 2009 Eurovision Song Contest og ble kåret Årets spellemann under Spellemannprisen samme år. I årene etter har Alexander gitt ut flere album og sanger, turnert verden rundt og representerte også Norge i Eurovision Song Contest 2018.  Alexander har også gjort seg bemerket som skuespiller og gitt ut barnebok. 

Vi kan love en kveld for hele familien fylt av musikalske perler. Publikum får blant annet høre Grand Prix-sanger, popsanger fra ulike TV-show, som "Kan eg gjørr noge med det" og "Lucky One" fra Hver Gang Vi Møtes. Blandet med klassiske favoritter som "Bergrosa Vals" av Sven Nyhus, "Seterjentenes Søndag" av Ole Bull, "Ungarsk Chardaz", verk av Edvard Grieg og Debussy.  Alt vevet sammen på en lett humoristisk, original og virtuos måte.

Violetta Peschanskaya er en ung sopran som studerer ved Edvard Munchs musikklinje og Barratt-Dues talentprogram, hun er også elev av Norges store opera-diva Solveig Kringlebotten. Violetta er kjent for å synge lysere toner enn sopraner flest og hun startet operakarrieren sin i Den Norske Operaen i en alder av åtte, og har siden hatt flere store roller som Askepott i Askepott, Miranda i Stormen og en av de tre guttene i Tryllefløyten.  Violetta var også pausenummer i Stjernekamp i 2016.
 
Stefan Zlatanos har solistmaster i klaver og direksjon fra Norges Musikkhøgskole. Han er en ettertraktet pianist og allsidig musiker, både som solist og i samspill med andre. Stefans allsidighet spenner fra klassisk, jazz, pop, samtidsmusikk og folkemusikk fra Hellas og Norge.  Han spiller fast i inn- og utland med Alexander Rybak, og arbeider jevnlig med flere av Norges fremste operasangere og andre artister. Som solist har han blant annet spilt med Trondheim Symfoniorkester og Follo Kammerorkester.

  • Last Updated: 27.05.2019
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates

lø. 21. september 2019 18:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Alexander Rybak - 10 år med eventyr
Your Recently Viewed Pages