Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Alexandras Jul - en julekonsert for hele familien

Alexandra Rotan har stor kjærlighet for jula, og har deltatt på julekonserter som KORK's julespesial og i TV-program som julaften på TV2, Håp i en Gryte og var i 2023 programleder for Jul hos Prøysen. Hennes versjoner av O Helga Natt og Når Himmelen Faller Ned har blitt store publikumsfavoritter, og etter stormende jubel som gjest på Kurt Nilsens juleturné (2023) og en del av Stille Natt (2022) og er Alexandra klar for å gi publikum julestemning på sin egen måte.
Alexandras Jul er en konsert som rommer alt fra folkekjære, tradisjonelle norske julesanger, julehits fra ulike TV-program og verdenskjente juleklassikere. Alexandra stiller med et band bestående av Markus Maaren Bastøe, Håvard K. Hansen, Auver Gaaren og Kim André Tønnesen, i tillegg til musikalske gjester som offentliggjøres på et senere tidspunkt.


Alexandra Rotan er en av Norges mest kjente og folkekjære sangere. Som frontfigur i KEiiNO har 27-åringen fra Eidsvoll vunnet og kommet på andreplass i MGP 2 ganger, vunnet folkestemmene i Eurovision, vært på toppen av hitlistene, er strømmet over 160 millioner ganger og blitt nominert til Spellemann. Alexandras allsidighet imponerte dommere og TV-seere i Stjernekamp høsten 2021, der hun kom helt til finalen og sang seg dypt inn i hjertene til folk i hele Norge.

Mer info: www.alexandrasjul.no

Sist oppdatert: 05/18/2024

Kilde: Visit Indre Østfold

Sider du nylig har besøkt