VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark SKIEN

Alexx Alexxander 2021

Overview

Bli med dit hvor grensen mellom illusjon og virkelighet opphører, bli med dit du forføres og ikke helt skjønner hvor du mistet virkeligheten. Velkommen til illusjonist Alexx Alexxander sin magiske verden! Alexx er den eneste nordmannen noensinne som har blitt tildelt magiens mest prestisjefylte pris, «The Merlin Award», to ganger! Denne utmerkelsen er for magi det «Oscar» er for filmbransjen.


Opplev en kveld i magiens tegn og la Alexx Alexxander vise deg hvorfor han er utnevnt til en av verdens fremste illusjonister og entertainere.Du vil bli forbløffet og forført av latter, forundring og magisk fingerferdighet! Bli med på en uforglemmelig reise inn i Alexx Alexxanders magiske verden når han inviterer deg til en helaften fylt med humor, spektakulære illusjoner og showmanship i verdensklasse. La deg fascinere av hans uforklarlige shownummer i en forestilling for alle aldre, hvor grensen mellom illusjon og virkelighet vil opphøre. Nærmere magien kommer du ikke!


Alexx Alexxander har fascinert et begeistret publikum verden over med utrolige stunt og magiske illusjoner.Han har som eneste illusjonist i verden fått kjente bygninger til å forsvinne på direktesendt TV. Sommeren 2019 fikk han Oslos eneste vannkilde Maridalsvannet i Oslo til å forsvinne. Ingen illusjonist i historien har noen gang fått et vann til å forsvinne. I tillegg til det har han som eneste magiker noensinne blitt presentert som hovedperson i en film for et av verdens største fashion brands, Hugo Boss. Han har flydd i løse luften, utallige damer har blitt delt i biter og han har rundlurt hele Skandinavias kjendiselite med sine utrolige stunts. Alexx har tatt illusjoner til et nytt nivå og vist publikum at dette ikke handler om kaniner fra flosshatt, men derimot motorsykler, sirkelsager og brennende spyd.

Billettpriser:
Ordinær: 495
Barn: 395

  • Last Updated: 08.02.2021
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

sø. 14. mars 2021 18:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Alexx Alexxander 2021
Your Recently Viewed Pages