Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

All about Mimi / Rosendal Teater

Mer info

Start Pride festen på best mulig vis med et dragshow uten like!


Carte Blanche-danseren Shlomi Ruimis alter ego, Mimi Divine, er en rå entertainer og enda råere drag queen. All About Mimi er hans første forestilling og en visuell og ærlig representasjon av queerkulturen. Forestillinga dissekerer kroppsidealer, sensualitet og sosiale medier på en måte vi aldri har sett.


All about Mimi er forestillinga hvor Mimi danser, mimer og spiller ut sine villeste fantasier, men også byr på utfordringer fra hverdagen som småbarnsmor.

"Publikum kan forvente en god dose glam, humor og selvironi, men forestillingen skygger ikke unna trivialiteter og rent ut triste saker. Perspektivet er friskt, og formidlingen er en ren visuell nytelse." – BLIKK
 

Sammen med fire dansere fra den norske ballroomscenen, tar Mimi scenen med storm fylt med selvtillit. I dristige kjoler og høye hæler, balanserer hun hverdagen som småbarnsmor med ballroomkulturens praksis med å ha tro på seg selv. Det utfordrende, frekt og overraskende.

"Det er som om de gjennom kostymeskift og ulike nummer med stadig større intensitet danser seg inn mot en kjerne av noe nødvendig og alvorlig som handler om hvem man er, om å høre til og om å høre sammen." – NRK

Sist oppdatert: 06/24/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt