Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

ALLE VI BARNA I BAKKEBYGRENDA - 30/6 KL. 13:00

Originaltittel: Alla vi barn i Bullerbyn. Regi: Lasse Hallström. Sverige, 1986. Svensk tale, norsk tekst. Format: 35mm. 1t 27min. Aldersgrense: tillatt for alle.
«Hvorfor er det sånn at noen ting skal en like, og andre ikke? Vi vil gjøre det motsatte.»
Bakkebygrenda ligger i Småland. Den har tre gårder. På Midtgarden bor Lisa med brødrene Lasse og Bosse. På Nordgarden bor søstrene Britt og Anna, og på Sørgarden bor Olle og lillesøsteren Kerstin. Flere barn er det ikke i Bakkebygrenda, men det holder … Det er deilig midtsommer, og det vrimler av eventyr hver eneste dag!
Denne klassikeren er basert på Astrid Lindgrens bok med samme navn. Filmen er regissert av Lasse Hallström, kjent blant annet for Mitt liv som hund, Hachiko: A Dog's Tale, What's Eating Gilbert Grape og Sjokolade.

Rullestolbrukere
Cinemateket har to rullestolplasser på første rad. Dagens billettsystem har dessverre begrensninger ved bestilling av rullestolplasser. Derfor ber vi deg vennligst om å kontakte oss på post@cinemateketbergen.no før du kjøper billett som krever plass til rullestol. Vi jobber med å få på plass en billettløsning som er bedre egnet til dette og beklager ulempene det måtte medføre.

Sist oppdatert: 05/24/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt