VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Allsang på Sølvberget: Aina og Aril Schøld

  • Sølvberget bibliotek og kulturhus, Sølvberggaten 2, Stavanger
  • +47 51507465
  • 15. mars 2021
  •  /  12:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Aina Økland og Aril Schøld er aktive kulturaktører! Både sammen og hver for seg deltar de på mange prosjekter og konserter både lokalt og nasjonalt. Sammen driver de Stavanger Gospel Company (SGC), de er begge også en del av gruppa Øklands. I 2016 gav de ut en cd på norsk som de har turnert med, sammen med SSO. De gleder seg til en formiddag på Sølvberget og håper du vil synge med! Sølvberget følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer.

Aina Økland og Aril Schøld er aktive kulturaktører! Både sammen og hver for seg deltar de på mange prosjekter og konserter både lokalt og nasjonalt. Sammen driver de Stavanger Gospel Company (SGC), de er begge også en del av gruppa Øklands. I 2016 gav de ut en cd på norsk som de har turnert med, sammen med SSO. De gleder seg til en formiddag på Sølvberget og håper du vil synge med!


Sølvberget følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer.
Som ansvarlig arrangør må vi vite hvem som er til stede på aktiviteter og arrangementer. Du må forhåndsbestille billetter på sølvberget.no. For å sikre rask smittesporing, må alle billetter være registrert med navn på den enkelte deltaker. .

  • Last Updated: 22.02.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

ma. 15. mars 2021 12:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Allsang på Sølvberget: Aina og Aril Schøld
Your Recently Viewed Pages