Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Alt for barna // Lille rødhette

  • Kvitsøygaten 25, Stavanger
  • +47 51530595
  • 30. oktober 2021
  •  /  13:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Insimul inviterer alle barn og foreldre til utkledningsfest og musikalsk eventyrstund på Tou! Roald Dahls Lille Rødhette fremføres med musikken til Paul Patterson. Kunstner Sissel Ruud forvandler foajeen og Maskinhallen til en skog denne dagen og vi håper alle barn vil kle seg ut som favorittdyret sitt

Insimul inviterer alle barn og foreldre til utkledningsfest og musikalsk eventyrstund på Tou!
Roald Dahls Lille Rødhette fremføres med musikken til Paul Patterson. Kunstner Sissel Ruud forvandler foajeen og Maskinhallen til en skog denne dagen og vi håper alle barn vil kle seg ut som favorittdyret sitt. Vi er så heldige å ha med oss Rune Furøy Johansen som dirigent og Helga Guren fra Rogaland teater som forteller.
Alle kjenner den tradisjonelle fortellingen om Rødhette og ulven. Eventyret ender med at Rødhette blir spist opp etter å ha matet bestemoren sin. I Roald Dahls variant er historien mer komplisert. Hvem er egentlig snille og hvem er slemme? For å sitere forfatteren, Roald Dahl, selv: «Nå er ulver likevel ikke av det verste du kan støte på i skogen. Å nei, det fins mye verre ting enn dem...
Pga plassbegrensning i forbindelse med Covid-19 restriksjoner, må gratisbillett hentes ut på forhånd. Vennligst gi beskjed dersom du ikke får anledning til å bruke billetten din.

  • Last Updated: 15.10.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 30. oktober 2021 13:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Alt for barna // Lille rødhette
Your Recently Viewed Pages