VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

Alto Voltaggio @ Nidelven Bar & scene

  • Kjøpmannsgata 19
  • +47 92418187
  • 22. mai 2020
  •  /  21:00
  •  /  Price Gratis
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Bandet Alto Voltaggio ble dannet i 1998 av Jgor Gianola.
Grunnlaget for bandet var gode bandkolleger og musikere som Jgor hadde spilt sammen med i flere år i flere sammenhenger med mer kjente artister og band som U.D.O, Gotthard, CoreLeoni, Jorn Lande, Sinner, Ronni Le Tekrø. Jgor Gianola er verdenskjent gitarist og med dette som utgangspunkt så har Jgor Gianola & Alto Voltaggio delt scene med blant annet KISS, Aerosmith, Black Sabbath og mange flere.

Bandet er i utgangspunktet et coverband-prosjekt som skulle hylle AC/DC, men ble et band som hyller Rock og Metal, og har spilt på scener i mange land med et variert reportuar fra Rock og Metal verden med klassikere som perler på en snor. På scenen så framstår bandet med en energi og publikumkontakt som kun profesjonelle musikere kan. Dette har blitt lagt merke til både hos publikum, arrangører og ikke minst anerkjente internasjonale artister. I 2012 så resulterte dette i at et medlem fra selveste AC/DC, nemlig Chris Slade «joinet them on stage» under deres årlige hyllest til AC/DC, AC/DC night show i Lugano.

Alto Voltaggio har også siden starten utviklet seg til å bli et band som har gitt ut eget matriale. Deres første album kom ut i 2012 og heter Battito Ribelle. I 2015 kom Jgor Gianola ut med eget soloalbum «Rockmantic». Albumet ble spilt inn med alle medlemene i Alto Voltaggio i tillegg med andre internasjonale anerkjente musikere som Hena Habegger (Gotthard), Tony TC Castell (ft/ Krokus), Luca Princiotta (Doro), Eric Marienthal (Chick Corea) og flere andre. I 2016 kom nytt album fra Jgor og bandet som heter The Darker Side. En blanding av live og studioopptreden.

Kort oppsummert så har bandet siden 1998 produsert 4 coveralbum, 3 orginalalbum, og over 900 konserter over hele Europa. Mange av disse konsertene har de gjort i Norge.

Vi gleder oss til å ha de tilbake på Nidelven 🎶

  • Last Updated: 08.01.2020
  • Source: Trondheim Events
Dates

fr. 22. mai 2020 21:00 2:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Alto Voltaggio @ Nidelven Bar & scene
Your Recently Viewed Pages