Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

AMALIE DAHL'S DAFNIE

AMALIE DAHL'S DAFNIE
AMALIE DAHL saxofoner, komposisjoner
OSCAR ANDREAS HAUG trompet
JØRGEN BJELKERUD trombone
NICOLAS LEIRTRØ kontrabass
PATRYCJA WYBRANCZYK trommer
Amalie Dahl's Dafnie er et energisk og ekspressivt band, med utspring fra jazzmiljøet i Trondheim. Kvintetten former og farger Amalie Dahls sterke og melodiske komposisjoner med lekenhet og overbevisning. Musikken kan assosieres med band som Fire! Orchestra og Christian Wallumrød Ensemble.
Bandmedlemmene har også lang fartstid på scenen med band som I Like to Sleep, Veslemøy Narvesen, Galumphing Duo, Bliss Quintet, SUPERSPREDER og Trondheim Jazz Orchestra. I september 2021 ble Dafnie tildelt førsteplassen under Young Crocus Jazz Contest i Jelenia Góra (Polen), og deres første plate «Dafnie» var med på listen over årets beste norske album hos Ballade.no i 2022.
Bandet er for tiden aktuelle med sitt andre album «Står opp med solen», utgitt på Sonic Transmissions Records og Aguirre i april. Plateslippet ble feiret med med 11 konserter i Nord-Europa i vår, og i høst kommer Dafnie også til Bergen. De har tidligere også turnert i Skandinavia og Europa, med opptredener på scener og festivaler som Copenhagen Jazzfestival, Oslo Jazzfestival, Avant Art Festival (Wroclaw), Rataplan (Antwerpen), Sowieso (Berlin), for å nevne noen. 
"(…) Amalie Dahl's Dafnie delivers another great album, that demonstrates the passion, wisdom and emotional power of its music."
Eyal Hareuveni, 8. april 2024.


https://www.youtube.com/watch?v=scDgVV25_Fo


Dørene åpner 20:00, konsertstart 21:00
Kjøp medlemskap for høsten!
Praktisk informasjon
Meld deg på nyhetsbrevet vårt her!

Sist oppdatert: 07/23/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt