Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Romerike Sørum

Amerikansk Blues-stjerne til Blaker Skanse - Sari Schorr & The Engine Room

  • Skansevegen 27, Blaker
  • 1. juli 2017 - 1. juli 2017
  •  /  16:00 to 23:59
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

På sommerens Notodden bluesfestival var det spesielt ett band som gjorde at publikum ble helt i ekstase, dette bandet var «Sari Schorr & The Engine Room». Vokalisten Sari har en sjelden bra stemme og hun er blitt omtalt som en krysning mellom Tina Turner og Janis Joplin. Gitaristen hennes, Innes Sibun, er rett og slett fenomenal på scenen. Han har tidligere spilt sammen med Robert Plant (mest kjent som vokalisten i Led Zeppelin). Det var mange som opplevde at nettopp dette bandet var den største overraskelsen på Notodden i 2016. (Foto Jørgen Kirsebom)

 

Etter at Romeriksspillene trakk det lengste strået, kommer Sari Schorr nå til Blaker Skanse og Norge den 1. juli 2017. Ifølge turnelista, per dags dato, er også Blaker Skanse det eneste stoppestedet i Skandinavia for turneen i 2017.  

- Vi var heldige. De skulle egentlig spille i Frankrike den 1. juli, men vi kom franskmennene i forkjøpet sier en stolt prosjektleder Jørgen Kirsebom.

 

Sari Schorr & The Engine Room slapp debutalbumet «A Force of Nature» september 2016, og mottagelsen har vært enorm. Det kritikerroste albumet har ligget som nummer 1 på blueslistene i England (Independent Blues Broadcasters Association), de har turnert i Europe og USA, og fått omtaler som er nesten ikke til å tro.

  • Last Updated: 17.05.2017
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates
lørdag 1. juli 2017

See All
Click to activate
Blaker, Norway
The latitude and longitude
60° 0' 13" N / 11° 18' 23" E
Amerikansk Blues-stjerne til Blaker Skanse - Sari Schorr & The Engine Room
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad