Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Lillehammer

An American Holiday with Adam Douglas

  • Maihaugveien 1, Lillehammer
  • +47 61288900
  • 15. desember 2018
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Velkommen til en storslått "amerikansk" julekonsert!

NRK ba i fjor Adam om å gjøre et eksklusivt konsertopptak med amerikansk julerepertoar. I år tar han med seg en turnetilpasset versjon ut på veien, der han besøker konsertsaler og kirker i adventstiden.

Dette blir en storslått julekonsert med et amerikansk fokus som ligger mot et soul- og jazz-uttrykk. Det blir altså litt unorsk, samtidig som den gode varme julestemninga opprettholdes. Her vil tema være vinter og jul. Det blir noen klassiske julelåter, samtidig som man vil få nye versjoner av gamle hits og noen originallåter. Med seg på scenen har han et fantastisk band som vil sørge for å lage en magisk stemning. Materialet presenteres med tydelige nikk til både amerikansk storbandjazz og 60-talls soulmusikk, fremført med rause doser kjærlighet, akkurat hva en slik kveld fortjener!

Adam Douglas er den "ukjente" vinneren av Stjernekamp. Men langt fra et ubeskrevet blad for de som er interessert i blues og soul. Han er oppvokst i Oklahoma, og har bodd i Chicago og Minneapolis. Han nærmest ramlet inn på en scene da han var åtte år og har siden ikke sett seg tilbake. Adam Douglas er en spellemann i ordets rette forstand. Musikken hans handler om å spille for folk. Om øyeblikkene som skjer på scenen, og om øyeblikkene som skjer i møtet med publikum. Det var først høsten 2017 at Adam Douglas skulle ta steget ut av undergrunnen og inn i de tusen hjem. Hver lørdag løste han nye musikalske utfordringer i Stjernekamp, og endte opp med å vinne hele konkurransen. Julen 2017 fremførte han sin julekonsert med stor suksess, foran fire fullstappede saler i Nordstrand kirke på to dager. Opptaket ble kringkastet av NRK romjulen, og viser en moden artist med sterk formidlingsevne og spilleglede.

2018 har vært et hektisk år for Adam Douglas med konserter over hele landet , og sammen med publikum skal han denne kvelden senke skuldrene og spille julen inn.

Hjertelig velkommen til «An American Holiday with Adam Douglas»!

 

Kjøp billetter til konserten her! 

Telefonbestilling tlf. 815 33 133

Gruppebestilling tlf. 815 33 321

Maihaugsalen.no

  • Last Updated: 11.09.2018
  • Source: Visit Lillehammer
Dates

lø. 15. desember 2018 19:00 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
An American Holiday with Adam Douglas
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad