Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

An American Holiday with Adam Douglas

Overview

Adam Douglas inviterer til ein storslått julekonsert med eit amerikansk fokus.

NRK ba i fjor Adam om å gjere eit eksklusivt konsertopptak med amerikansk julerepertoar. I år tar han med seg ein turnetilpassa versjon ut på vegen, der han besøker konsertsalar og kyrkjer i adventstida.

Dette blir ein storslått julekonsert med eit amerikansk fokus som ligg mot et soul- og jazz-uttrykket. Det blir altså litt unorsk, samtidig som den gode varme julestemninga blir opprettholdt. Her vil tema vere vinter og jul. Det blir nokre klassiske julelåtar, samtidig som ein vil få nye versjonar av gamle hits og nokre originallåtar. Med seg på scena har han eit fantastisk band som vil sørge for å lage ei magisk stemning. Materialet blir presentert med tydelege nikk til både amerikansk storbandjazz og 60-tals soulmusikk, framført med rause doser kjærleik, akkurat kva ein slik kveld fortener!

Adam Douglas er den "ukjende" vinnaren av Stjernekamp. Men langt frå eit ubeskreve blad for dei som er interessert i blues og soul. Han har vokst opp i Oklahoma, og har budd i Chicago og Minneapolis. Han nærmast ramla inn på ei scene då han var åtte år og har sidan ikkje sett seg tilbake. Adam Douglas er ein spellemann i ordets rette forstand. Musikken hans handlar om å spele for folk. Om det som skjer på scena, og om det som skjer i møtet med publikum.

Det var først hausten 2017 at Adam Douglas skulle ta steget ut av undergrunnen og inn i dei tusen hjem. Kvar laurdag løste han nye musikalske utfordringar i Stjernekamp, og endte opp med å vinna heile konkurransen. Jula 2017 framførte han sin julekonsert med stor suksess, i fire fullstappa Nordstrand kirke på to dagar. Opptaket blei kringkasta av NRK i romjula, og viser ein moden artist med sterk formidlingsevne og speleglede.

2018 har vore eit hektisk år for Adam Douglas med konsertar over heile landet, og saman med publikum skal han denne kvelden senke skuldrane og spele jula inn.

Hjertelig velkommen til «An American Holiday with Adam Douglas»!

  • Last Updated: 01.06.2018
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

on. 19. desember 2018 19:00 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
An American Holiday with Adam Douglas
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad