Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet HAMAR

Ana Popovic

  • Grønnegata 70 Hamar, Hamar
  • +47 94439407
  • 11. desember 2021
  •  /  21:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Gitarist og sanger Ana Popovic har base i Los Angeles, men ble født i Beograd, Serbia (tidligere Jugoslavia), og vokste opp i en familie hvor musikk var veldig viktig. Gjennom ungdommen invitere hennes far venner til nattlig jam sessions. I denne atmosfæren oppdaget hun raskt sin fars imponerende blues- og soul-platesamling. Hun grep snart gitaren og begynte å spille i en alder av femten. Siden da har hun utviklet seg til en fenomenal gitarist og vokalist med en voksende skare av fans over hele verden.
Med hjelp av hennes kraffulle band har Popovic utrettelig turnert rundt om i verden. Hun har spilt på store blues-, jazz- og rock-festivaler. Hun har også delt scene med B. B. King, Joe Bonamassa, Gary Clark Jr., og mange andre. Popovic har blitt nominert til flere Blues Music Awards og dukket opp på forsiden av Guitar Player og Vintage Guitar Magazine. Hun var den eneste kvinnelige gitaristen som ble omtalt i den landsdekkende Experience Hendrix Tour, sammen med Buddy Guy, Bootsy Collins og Jonny Lang. Hennes album «Can You Stand the Heat» (2013) og «Unconditional» (2011)) var begge "Picks of the Week" av USA Today og presentert på NPR Music. Nesten alle Popovic-albumene har ligget på Top 5 Billboard Blues Charts og spilles jevnlig på radioen.
Hun er en av de mest populære kvinnelige blues gitaristene i verden.(Huffington Post)
Ana Popovic er en helvetes god gitarist.(Bruce Springsteen)

  • Last Updated: 26.10.2021
  • Source: Hamar Regionen Kultur
Dates

lø. 11. desember 2021 21:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Ana Popovic
Your Recently Viewed Pages