VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Anders Johansen om Komme til orde

Overview

Anders Johansen i samtale med Espen Søbye om Komme til orde (2020). Anders Johansen er den velfortjente vinner av årets kritikerpris for beste sakprosabok, med "Komme til orde - Politisk kommunikasjon 1814-1913", om hvordan det norske folk erobret stemmerett, ytringsfrihet og ytringskultur i Norge frem til kvinner fikk stemmerett i 1913.

Anders Johansen i samtale med Espen Søbye om Komme til orde (2020). Anders Johansen er den velfortjente vinner av årets kritikerpris for beste sakprosabok, med "Komme til orde - Politisk kommunikasjon 1814-1913", om hvordan det norske folk erobret stemmerett, ytringsfrihet og ytringskultur i Norge frem til kvinner fikk stemmerett i 1913. «Jeg kan ikke huske å ha lest en så ambisiøs, original og nyskapende bok om framveksten av det moderne Norge siden Rune Slagstads legendariske De nasjonale strateger fra 1998», skrev en anmelder. Boka handler på sett og vis om hvordan Norge mot de fleste odds ble et fungerende uenighetsfellesskap. I samtale med Espen Søbye, som satt i juryen for årets kritikerpris.

PS! Alle arrangementene tar ca 50 min. Det er Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening som er arrangør, i samarbeid med KÅKÅ kverulantkatedralen og Sølvberget bibliotek og kulturhus. Medlemmer i NFFO slipper inn til halv pris, men må bestille plass. Redaksjon består av festivalsjef Jan Inge Reilstad og programansvarlig på Sølvberget, Linn Tønnesen.

STAVANGER SAKPROSAFESTIVAL
Lørdag 8. mai kl 11.00 - 20.00.

ARRANGØR: NFFO, KÅKÅ kverulantkatedralen og SØLVBERGET bibliotek- og kulturhus.
Alle billetter må være registrert med navn på person som skal delta på arrangementet. Dette for å kunne sikre rask smittesporing om dette skulle bli nødvendig. 

  • Last Updated: 02.02.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 8. mai 2021 15:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Anders Johansen om Komme til orde
Your Recently Viewed Pages