Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Skien

Anders Lunde og Olaug Nilssen: romaner om autisme

Overview

Anders Lunde og Olaug Nilssen: romaner om autisme

​​​​Litteraturhuset i Skien presenterer "Tung tids tale: Romaner om autisme". Møt forfatterne Anders Lunde og Olaug Nilssen i samtale med Halfdan Freihow og Helga Lilleland.

Forfatterne
I løpet av 2017 har vi fått to viktige og velskrevne romaner som forteller om hvordan det er å være foreldre av autistiske barn. Det er ingen heltehistorier vi får fortalt, men to kjærlighetshistorier som straks kryper inn under huden på leseren.

Forfatterne Litteraturhuset får besøk av denne kvelden, og som har skrevet disse romanene, er Olaug Nilssen og Anders Lunde. Romanenes titler er Tung tids tale og Stille nå. I skrivende stund har Stille nå nettopp kommet ut, mens Tung tids tale ble lansert tidlig i høst og vant Brageprisen 2017 i kategorien beste skjønnlitterære bok.

I samtale med
Halfdan Freihow er forfatteren bak den legendariske romanen Kjære Gabriel, som i likhet med romanene til forfatterne du møter denne kvelden, også handler om en autistisk sønn – hans autistiske sønn. Freihow skal intervjue Olaug Nilssen denne kvelden, mens Litteraturhusets egen litterat og samtaleleder Helga Lilleland vil presentere Anders Lunde for vårt publikum.

Peer Gynt-salen
Dørene åpnes kl. 18.30.

Medlemskap
Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter.

  • Last Updated: 13.12.2017
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

ons 24. januar 2018 19:00

See All
Anders Lunde og Olaug Nilssen: romaner om autisme
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad