Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Southern Norway Kristiansand

Andrea Niane + Shan på Håndverkeren

  • Rådhusgata 16, Kristiansand S
  • 28. april 2017 - 28. april 2017
  •  /  21:00 to 23:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Konsert på Håndverkeren i Kristiansand. Andrea Niane er en vokalist og låtskriver som befinner seg i et spennende pop/soul-landskap hvor alt kan skje. Andrea er tidligere kjent fra visepop-trioen Ask, et av de mest omtalte bandende i sør-norsk presse. Andrea har med Ask opptrådt på en rekke prestisjefylte scener i løpet av karrieren og har bl.a. gitt ut albumet «blinded» som høstet mange gode tilbakemeldinger i 2016. I mars og april legger Niane endelig ut på sin aller første turné under eget navn. Sammen har hun med seg sine dyktige medmusikere og arrangører; Bruno Gagro (tangenter), Øystein Aadland (synth), Ørjan Lægreid (bass) og Marius Trøan Hansen (trommer).

SHAN er et band som leverer sterke tekster til gripende musikk, og har sin opprinnelse fra Kristiansand. Medlemmene Marius Trøan Hansen (trommer), Øyvind Hovde (gitar), Johan J. Bakken (tangenter), Ørjan Lægreid (bass) og Emilie Bjørnstad (vokal) har spilt sammen siden tidlig 2014 og funnet frem til sitt uttrykk gjennom kollektiv komponering – noe som gir musikken et tydelig preg av hvert enkelt av medlemmenes personlige uttrykk. Musikken er innom sjangre som pop, rock, blues, soul og funk – bandet går inn for å gi seg selv og publikum solide musikkopplevelser.

I mars og april reiser Shan på sin første norgesturné – dette med sin debutsingel i ermet! Bandet er også plateaktuelle med sin første plate i løpet av våren.

  • Last Updated: 08.03.2017
  • Source: Visit Kristiansand
Dates
fredag 28. april 2017

See All
Click to activate
Kristiansand S, Norway
The latitude and longitude
58° 8' 48" N / 7° 59' 47" E
Andrea Niane + Shan på Håndverkeren
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad