Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Anita Skorgan duo @ Ogna Scene

Mer info

Anita Skorgan lanserer et nytt album med tekster av Terje Nordby, der hun forener sterke melodier med dype temaer som kjærlighet, livskraft og refleksjon. Albumet "La høsten være som den er" markerer et spennende samarbeid og presenterer en slitesterk musikalsk legering.

ANITA SKORGAN

En melodiens mester gir vinger til vektige ord

Hun har aldri lånt sin stemme til likegyldigheter. Likevel er det en ny tyngde og frodighet over hennes nye album hvor alle tekster er skrevet av Terje Nordby.
Anita Skorgan har innledet et nytt og spennende samarbeid med en av Norges fremste tekstforfattere. Hennes nye album "La høsten være som den er" presenterer en samling låter fra et nytt låtskriverpar. På usedvanlig vakkert og stemningsfullt vis forener de det appellerende med det utfordrende.

Anita Skorgan har vært stabilt tilastede for oss alle som komponist og sanger i mer enn tre tiår.
Navnet hennes forbindes med sterke melodier, en særegen sårbar formidlingskraft og usvikelig kvalitetssans. Nå har hun smeltet sin melodiske åre sammen med et edelt mineral fra ordenes verden. Resultatet er en legering med en spesiell slitestyrke.
Og med musikere som Olav Torget på Gitar er lytteren garantert et bunnsolid sluttresultat.
Temaene i tekstene er mangfoldige: Oppbrudd, forbudt kjærlighet, livskraft, forelskelse, nedfallsløv, død, løgn, Gud og lengsel. Høsten er en tid for refleksjon. Men at den også er full av livskraft og en fargeskala ingen andre årstider kan måle seg med, tar låtskriverparet på fullt alvor. Og det gjør de til glede for oss alle, enten vi er på vei inn i en av de mange høstene i livet, eller i den store, mangedimensjonale livsfasen med samme navn.
-------------------------------------------------------------------

Dørene åpner kl. 12.45 med salg av Violetas pizza.

KOMMER DU MED TOG?

Det er ikke lange spaserturen fra Ogna stasjon til Ogna scene (15 min) men med vår Shuttle buss tjeneste henter vi og bringer våre fantastiske publikummere som skal til Ogna Scene på Ogna togstasjon helt gratis.

Vi legger det opp slikt at de som med toget fra Stavanger blir plukket opp 12.50 (ca)

Fra Egersund 13.36 (ca)

Og vi bringer dere også til stasjonen etter endt konsert.

Vi ønsker å gjøre det enkelt og behagelig for dere.

NB. Vi har kun én bil... Er det mange som skal kjøres kan det bli fra 5-10 minutt ventetid

Sist oppdatert: 07/15/2024

Kilde: Region Stavanger

Sider du nylig har besøkt