Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Ann Weberg + Nea & the Regulars || Hulen

Mer info

Ann Weberg | Nea & the Regulars


CC: 250/300
ID: 18-----------------------

ANN WEBERG


Ann Weberg og Nea & the Regulars slår seg sammen for en uforglemmelig norgesturné høsten 2024. Etter å ha møttes i Kristiansand høsten 2023, oppdaget de raskt en felles lidenskap for groovy musikk, dans og spilleglede. Kjemien og beundringen for hverandres musikk førte til en spontan beslutning om å dra på turné sammen. Nå, et år senere, er de klare til å begeistre publikum over hele landet. Ann Weberg er en artist kjent for sitt unike lydbilde som kombinerer R&B-ens varme toner med jazz og elektroniske elementer. Hennes musikk kjennetegnes av ærlige og kompromissløse tekster, avslappede beats og fengende basslinjer. Ann henter inspirasjon fra noen av sine favorittartister, som Ego Ella May, Nai Palm og Jordan Rakei.

Sommeren 2022 slapp Ann sin første EP, "Day after Day", som raskt fanget oppmerksomheten til blant annet BBC 1Xtra og NRK P3. Sammen med sitt lojale band har hun opptrådt rundt om i Norge og har vært innom blant annet Oslo Jazzfestival og Sørveiv. I 2024 slipper hun ny musikk, hvor hun utforsker rikere lydbilder kombinert med dynamiske og følelsesladede melodier.


NEA & THE REGULARS


Nea & the Regulars' musikk kan beskrives som en intuitiv blanding av neo-soul, jazz og funk, med energiske beats, lekne harmonier og en god porsjon manisk spilleglede. Bandet går inn for å massere de musikalske synapsene og lage en fest som tar rot i sjelen, og resultatet kan høres ut som en kollisjon mellom Aretha Franklin og Jaga Jazzist. Nea & the Regulars består av en gjeng musikere med forskjellig bakgrunn, fra garasjerock til jazzlinja på NTNU. De siste årene har bandet spilt seg varme for fulle hus i en rekke norske byer og gjort seg bemerket som et fantastisk liveband som alltid leverer nerve og energi. Debutalbumet "Cosmic Inconvenience" kom ut i 2023 og påfølgende EP "Nothing Bad Will Happen" i januar 2024. Hittil i år har de gjennomført en Norgesturné og spilt to konserter på Trondheim Calling.

-----------------------


Foto:
– Ann Weberg: Simon Karterud
– Nea & the Regulars: Silje-Marie Normann Svendsen

Sist oppdatert: 07/11/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt