Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Bø i Telemark

Anna & Albert

  • Gullbringvegen 34, Bø i Telemark
  • +47 35060390
  • 20. oktober 2017 - 20. oktober 2017
  •  /  19:00 to 23:59
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Storsalen fredag 20. oktober kl. 19.00

Kjærlighet gjennom livets årstider.

Frode Grytten er en av våre mest folkekjære forfattere, og med dette stykket har han laget en varm og vakker hyllest til livslang kjærlighet. Vi kommer tett inn på Albert og Anna, to eldre mennesker, som har elsket hverandre gjennom et langt liv. Albert & Anna er historien om helt vanlig kjærlighet, den kjærligheten som ikke blir sett av andre enn de som deler den.

Som livspartnere har Albert og Anna dyrket sin hage som de har dyrket hverandre. Men nå er Anna i ferd med å forsvinne, og når hun blir borte, er også Albert redd for å miste seg selv. I forestillingen treffer de igjen den unge Anna og den unge Albert. Humoristiske og varme tilbakeblikk skildrer samliv og samhold gjennom vekslende årstider.

Grytten forteller med dette en sterk kjærlighetshistorie. Han er elsket for sine ærlige, morsomme og gjenkjennelige fortellinger om vanlige menneskers uvanlige liv, og står bl.a. bak suksessforestillingene Bikubesong og Sånne som oss. Regien er ved Hildegun Riise og kjærligheten tonefølges av Espen Leite, kjent for sin sjeldent vakre tangomusikk.

«Den enkle gleda ved å stelle i hagen saman med nokon. Den enkle gleda ved å lage kaffi til nokon. Den enkle gleda ved å halde rundt nokon. Han tenker at om han står slik lenge nok, så kjem ho tilbake.»

På scenen
Kari Simonsen, Anna Stine Robin Berg Hansen, Sverre Bentzen, Albert Kristoffer Sagmo Aalberg og Espen Leite.

Team
Av Frode Grytten. Regi: Hildegun Riise. Scenografi: Åse Hegrenes. Videodesign: Åsmund Bøe. Lysdesign: kunngjøres senere. Lyddesign: kunngjøres senere.

Forestillingslengde: 140 min (inkl. pause)

  • Last Updated: 14.02.2017
  • Source: Reisemål Bø AS
Dates
fredag 20. oktober 2017

See All
Click to activate
Bø i Telemark, Norway
The latitude and longitude
59° 24' 37" N / 9° 3' 44" E
Anna & Albert
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad