Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Anne Elvedal: DU KAN KALLE MEG JAN

Mer info
Forfatter Anne Elvedal kommer til Trondheim folkebibliotek for å snakke om sin debutroman DU KAN KALLE MEG JAN, hvor handlingen er fra Trondheim.

Elvedal gir et innblikk i forfatterskapet sitt og hvordan bakgrunnen som sykepleier har vært til inspirasjon for denne psykologiske krimromanen. Det blir også musikkinnslag, høytlesning, og mulighet for å kjøpe signert bok.

---OM BOKA---
Ingen vet hvem Ida Hansen egentlig er. Utad er hun en dedikert psykiatrisk sykepleier for nysyke, unge voksne i Trondheim. Da en pasient brått blir borte, finner Ida en leke som knytter tenåringsjentas forsvinning til hennes egen fortid. En fortid hun ikke husker.

Gjennom hypnose forsøker Ida å grave frem de fortrengte minnene, i håp om å finne jenta. Men kan Ida stole på minnene? Kan hun i det hele tatt stole på noen rundt seg?

DU KAN KALLE MEG JAN er en intens og gåtefull psykologisk krim om minner og identitet – fylt med urovekkende vendinger og uhygge.

---OM FORFATTEREN---
Anne Elvedal (f.1973) er oppvokst i Hommelvik, og bor nå i Asker. Hun har i mange år hatt suksess om manusforfatter for film og tv. Anne er også utdannet sykepleier og har jobbet flere år i psykiatrien. De siste årene har hun skrevet grøsserbøker for barn og ungdom som har mottatt strålende kritikker. Du kan kalle meg Jan er hennes debut som skjønnlitterær forfatter for voksne.

---BESTILL BOKA---
Allerede nå kan du forhåndsbestille boka og få den signert med personlig hilsen: https://bok.norli.no/kalle-meg-Jan

Sist oppdatert: 07/10/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt