VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland

Anne Hvidsten // Ogna Scene

  • Nordsjøvegen 4246, Sirevåg
  • +47 51438220
  • 9. oktober 2020
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Med tre albumutgivelser og flere godt etablerte enkeltlåter bak seg har Anne Hvidsten vist at hun er en artist og låtskriver man kan regne med i mange år fremover.

Med tre albumutgivelser og flere godt etablerte enkeltlåter bak seg har Anne Hvidsten vist at hun er en artist og låtskriver man kan regne med i mange år fremover.

Anne Hvidsten ble først kjent etter monsterhiten "Need to Know" i 2003. Hun gav senere ut albumet med samme navn i 2004. Også låten "Disconnection" var en av de mest spilte låtene på norsk radio i kjølvannet av lanseringen. Anne turnerte land og strand med band og gitar, og fikk en stor tilhengerskare med sin fengende popmusikk. Platen ble spilt inn med Jørn Dahl og Hans Olav Grøttheim og albumet ble gitt ut på EMI.

I 2008 deltok hun i Melodi Grand Prix hvor hun kom til Sistesjansen med låten "A little more". Etter dette satset hun en periode fullt og helt på musikk igjen da hun i 2009 spilte inn og gav ut sitt andre studioalbum "The Bubble Burst". Albumet ble spilt inn i Lydetaten, og Anne produserte albumet sammen med Daniel Hauge. Denne gangen gav Anne ut albumet på egen hånd, og høstet masse erfaring fra andre områder av musikkbransjen enn bare den rent kunstneriske. Albumet ble godt mottatt og låten "Dreams" var blant annet A-listet på P1 i flere måneder.

Sideprosjektet "Heim til Austrheim" – Annes hyllestsang til hjemkommunen Austrheim, skulle vise seg å bli en stor suksess. Låten har blitt en gjenganger både på NRK P1 og på NRK Hordaland. Anne har også deltatt i Tore Strømøys programserie "Sanger om Norge" fra 2014.

I 2012 gav Anne Hvidsten ut sitt tredje studioalbum "My favourite Song". Denne gangen et bluegrassinspirert album spilt inn i Lydriket med Geir Luedy. Nok en gang står Anne som låtskriver bak alle låtene, og leverer treffsikre, fengende låter med sterke tekster. Annes tre album har fått jevnt over gode kritikker, og viser at Anne er en trygg og god låtskriver. Anne har også en klokkeklar stemme som bergtar lytterne. Hun har en scenesjarm og en lun humor og tør å utlevere bakteppet bak låtene på en måte som gjør lytteren nysgjerrig.

Anne har også utviklet en mer leken side ved sine opptredener og har flere ganger skrevet spesialskrevne sanger tilpasset eventer og konserter – gjerne på norsk.

I 2013 fikk Anne Hvidsten sitt andre barn, og har hatt en liten pustepause i den forbindelse. Men nå børster hun støvet av gitaren igjen, og har funnet frem låtskriverpennen igjen.

Første smakebit fra albumet - singelen "Think I'm in love" kommer ut 18. oktober 2019.

Albumet "Illusions" kommer ut i februar 2020.

  • Last Updated: 12.03.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 9. oktober 2020 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Anne Hvidsten // Ogna Scene
Your Recently Viewed Pages