Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Anne Kat Hærland – Don't Panic! En guide til kunstig intelligens

Mer info

Billettsalget starter fredag 31. mai kl. 09:00
Billettlenke: https://www.ticketmaster.no/event/745963

Nummererte sitteplasser i amfi
Dørene åpner: 18:00
Show start: 19:00
Arrangement ferdig ca: 20:15
Arrangementet har 18 års aldersgrense.

Anne Kat har fordypet seg i kunstig intelligens på fulltid i snart to år, og har opparbeidet seg omfattende kunnskap om temaet. Nå er hun klar til å dele sin fascinasjon og innsikt fra scenekanten på en måte som kun Anne Kat kan. Dette er en forestilling du ikke vil gå glipp av – en uforglemmelig reise gjennom den fascinerende verdenen av kunstig intelligens, presentert med Anne Kats unike blanding av humor og skarp observasjon.

«Etter tusenvis av år med naturlig intelligens, var vi mennesker, ved inngangen til det 21. århundre, i ferd med å nå toppen av idiot-skalaen. Drevet av reality-TV, influensere og sosiale medier, virket det som om alt og alle bare ble dummere og dummere for hvert minutt som gikk. Naturlig stupiditet har hatt veldig gode levevilkår, veldig lenge. Kan kunstig intelligens endre på det? 
Kunstig intelligens har potensial til å heve kvaliteten innenfor alle felt – fra medisinsk forskning til veiplanlegging, kreative industrier og ikke minst journalistikk. Likevel ser det ut til at ikke alle helt har fanget opp dette poenget. Enkelte aviser ser ut til å bruke kunstig intelligens til å produsere mer av det samme hjernedøde clickbait-innholdet som før, forskjellen er bare at de nå gjør det dobbelt så raskt. Når de samme avisene omtaler kunstig intelligens, er det med dommedags-tone og Terminator-bilder. Kunstig intelligens i seg selv er ikke en trussel; det er menneskets grådighet, egoisme og ondskap i kombinasjon med teknologien som er farlig. Det er således slettes ikke sikkert at dette kommer til å ende bra, men ikke la det legge noe demper på stemningen. For dette er ikke ett dommedags-show. 
'Don't Panic! En guide til kunstig intelligens' gir et underholdende innblikk i hvordan verden er i ferd med å endre seg. Fra vugge til grav, eller mer sannsynlig fra petriskål til opplasting i skyen. Og vet du hva som er det aller beste med kunstig intelligens? Det er nok til alle! Uansett om du er rik eller fattig, ung eller gammel, mann, kvinne eller noe imellom; du har ikke lenger en unnskyldning for å være dum!» kan Hærland fortelle.

Sist oppdatert: 06/15/2024

Kilde: Destinasjon Røros

Sider du nylig har besøkt