Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Porsgrunn

Anton Ruud I Terapi + support: Apocalipstick Now

Overview

ENDELIG - fantastiske ANTON RUUD I TERAPI returnerer til RiP!
Anton Ruud i Terapi er fem halvunge menn som har sine formative år som musikere i Oslos rockegryte.

Musikalsk beskrives bandet som lavmælt melodisk viserock. Med visesangens lyriske fortellermåte og rockens hjelpende hånd hva angår melodier og dynamikk.

Bandet Anton Ruud i Terapi ble til etter en konkurranse om å slå en spiker helt ned i bordet kun ved hjelp av hodet. Anton Ruud var første- og sistemann ut og vant overlegent. Etter en kjapp MR av hodet og det legen kalte en lettere permanent hjerneskade, ble det fire måneder på et mørkt rom for ham. Og en haug med låter.
Sammen med en gjeng bestående av snekkere og elektrikere dannet han ”Anton Ruud i Terapi” og spilte inn debutalbumet ”Skal aldri bli som dem” i 2013 med Emil Nikolaisen som produsent.

Nå har Anton Ruud i Terapi har kommet seg ut av behandling, og er klar for, om ikke selv å være terapeuter, i hvert fall å være en krykke for dem som liker å gå sidelengs. Der det offentlige svikter, er bandet et billig omreisende alternativ innen privat sektor.
Den noe lysere oppfølgeren «Visetryne» er produsert av Kjartan Kristiansen, og har fått drahjelp av blant annet OnklP og Petter Baarli fra Backstreet Girls.

Selv om hele plata er en litt lysere affære, er inspirasjonen denne gang hentet fra et annet mørkt sted: Lengst inne i svarteste skauen.
Anton har riktignok flyttet fra hytta midt inne i Nordmarka uten strøm og vann til ”sivilisasjonen”, som han kaller koia si i skogbrynet på Hadeland. Han har virkelig fått øynene opp for strøm.

APOCALIPSTICK NOW
Apocalipstick Now er et band fra de dype skogene i utkanten av Grenland, som med små variasjoner i besetningen har spilt sammen i 8 år. I tillegg til at de alle er fra Bamble, har bandmedlemmene til felles at de fikk formet sine musikalske preferanser på 90- og begynnelsen av 2000-tallet. Uten at de nødvendigvis lar seg begrense av det.

Låtene er jammet frem i øvingslokalet, og består ofte av grunge/postrock-inspirerte gitarer, harde trommer, rullende bassriff, alt sentrert rundt Cecilie Smiths rå, upolerte vokal.
Jobber for tiden med en 7" utgivelse på det lille nystarta DIY-selskapet "PFL- Records", med planlagt slippdato tidlig i 2018.

Apocalipstick Now er i storform, og leverte en av de beste konsertene vi har sett med de på Gren:Larm i januar. Dette blir en absolutt strålende aften for alle som setter pris på storartede konsertopplevelser!

Anton Ruud I Terapi + support: Apocalipstick Now
Lørdag 21. april 2018
Billetter kr 220 inkl avg er i salg på Hoopla.
18 år leg plikt.

Dørene åpner 21.00
Apocalipstick Now kl 22.00
Anton Ruud I Terapi kl 23.00

  • Last Updated: 22.02.2018
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lør 21. april 2018 21:00

See All
Anton Ruud I Terapi + support: Apocalipstick Now
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad