Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Apa & Rockemysteriet

Overview

Apa og de andre vennene gjør seg klare til konsert i byen, men for at den skal bli best mulig må de selvfølgelig ha audition for alle som har lyst å være med. 

Apa og de andre vennene gjør seg klare til konsert i byen, men for at den skal bli best mulig må de selvfølgelig ha audition for alle som har lyst å være med. 
Apa er superklar for å opptre med den nye gitaren sin, men hva skjer når den plutselig forsvinner? Vi får følge Apa i en spennende og litt klønete etterforskning. Hva kommer Jumpi til å velge som sin opptreden på konserten, blir det trylling eller sjonglering? Og hvem vet, kanskje får vi være med på å slukke en helt «ekte» brann?

Apa & Co er klar for nye eventyr i en helt ny forestillingen, tilrettelagt for kulturhus. På denne forestillingen får du møte enda flere av de kjente figurene fra Vennebyen. Utenom Apa, Ted og Elfie, kommer Bobby & Barney, Sji & Raff, Tina & Tonje, og selvfølgelig den energiske haren Jumpi! En stor del av forestillingen er musikk og dans, og vi har med oss mange av de mest kjente sangene, + en del nye sanger som vi gleder oss til å vise dere!

«Apa & Rockemysteriet» skal på Norgesturnè og besøker 10 store kulturhus på veien! Forestillingen passer best for barn mellom 2-6 og deres foreldre/besteforeldre. Det blir mulighet for å møte karakterene etter forestillingen.

Forfatter: Jimmy Hibbert
Regissør: Bjørn Birch
Musikk, voice & lyd: Mads Hauge, Vegard Schow, Jørn Lavoll

Varighet: 1 time og 10 minutter, ingen pause
Arrangør: City of Friends AS

  • Last Updated: 07.03.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

sø. 22. september 2019 12:00 13:10

sø. 22. september 2019 15:00 16:10

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Apa & Rockemysteriet
Your Recently Viewed Pages