Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

ARCHIPELAGO

Overview

Archipelago. Regi: Joanna Hogg. Storbritannia 2010. Språk: engelsk. Tekst: utekstet. Aldersgrense: 15. DCP, 1t 54min.
Archipelago setter spørsmåltegn ved klisjeen om at ingen mann er en øy ("No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main"- John Donne). Tom Hiddleston spiller Edward, en ung mann sent i tyveårene som avbryter en lovende og innbringende karriere for å dra til Afrika i elleve måneder og bedrive veldedighetsarbeid. Før han drar skal han besøke mor og søster i deres familiehus på de vakre Tresco-øyene i Atlanterhavet vest for den engelske kysten. Begge damene stiller seg uforstående til hans idealisme og irriterer seg over hans litt naive følelse av sosial urettferdighet når det gjelder den jevnaldrende stuepiken familien har ansatt under oppholdet. Det tar kort tid før personlige frustrasjoner, anklager og bitterhet dukker frem under den tynne overflaten av familiekos.

Rullestolbrukere
Cinemateket har to rullestolplasser på første rad. Dagens billettsystem har dessverre begrensninger ved bestilling av rullestolplasser. Derfor ber vi deg vennligst om å kontakte oss på post@cinemateketbergen.no før du kjøper billett som krever plass til rullestol. Vi jobber med å få på plass en billettløsning som er bedre egnet til dette og beklager ulempene det måtte medføre.

  • Last Updated: 24.05.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

on. 25. mai 2022 20:30 22:25

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
ARCHIPELAGO
Your Recently Viewed Pages