VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Arkivjazz i Spiseriet: Anna Klungre Kvartett

Overview

Anna Klungre Kvartett i Spiseriet

Denne høsten flytter Jazzarkivet inn i Spiseriet hver lørdag, med sin perlerekke av jazzkonserter med lokale og nasjonale artister. I Spiseriet er det god plass, slik at vi kan overholde alle smittevernregler og holde avstand. Formatet er det samme nære og fine som Jazzarkivet har invitert til i årevis, og denne lørdagen er det Anna Klungre Kvartett som står på «scenen» i Spiseriet.

Den unge jazzkvartetten fra jazzlinja i Stavanger gjentar suksessen fra februar, da med et repertoar dedikert Sarah Vaughan som gikk rett hjem i publikumshjertet. Denne gangen byr de på sine personlige jazzstandard-favoritter. Publikum kan glede seg til å høre kjente og kjære låter, og kanskje noen mindre kjente? Dette blir en konsert å se frem til, med mye spilleglede og vakker vokalprestasjon som Anna Klungre mestrer ypperlig.

MEDVIRKENDE
Anna Elise Sørdal Klungre, vokal
Victor Pedersen, gitar
Jørgen Vikjord, bass
Benjamin Sagebø, trommer

VARIGHET: ca. 2 timer, inkludert pause.

Bordplassering
Til denne konserten selges kun unummererte sitteplasser. Ved ankomst blir du tatt imot av Spiseriets personell og frivillige fra Arkivjazz, og tilvist plass. Er dere flere som kjøpte billett sammen, får dere selvfølgelig sitte sammen innenfor det hensynet smittebegrensningen tillater. Er dere flere som har kjøpt enkle billetter som vil sitte sammen, ber vi om at dette legges inn som en egen kommentar i feltet «Øvrig informasjon» når billetter kjøpes.

Ved plassering fyller vi opp bordene, slik at du kan komme til å dele med noen du ikke kjenner fra før – selvsagt med 1-meters avstand.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Jazzarkivet/SJF

  • Last Updated: 09.09.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 31. oktober 2020 14:00 16:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Arkivjazz i Spiseriet: Anna Klungre Kvartett
Your Recently Viewed Pages