VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Arkivjazz i Spiseriet: Get Your Goat!

Overview

Get Your Goat i Spiseriet

Denne høsten flytter Jazzarkivet inn i Spiseriet hver lørdag, med sin perlerekke av jazzkonserter med lokale og nasjonale artister. I Spiseriet er det god plass, slik at vi kan overholde alle smittevernregler og holde avstand. Formatet er det samme nære og fine som Jazzarkivet har invitert til i årevis, og denne lørdagen er det Get Your Goat! som står på «scenen» i Spiseriet.

Kvartetten Get Your Goat! slipper seg løs i en trommeløs uttrykksfull og kreativ musikalsk verden. Musikken er komposisjoner spesialskrevet for denne settingen, som gir bandet et stort kreativt rom å jobbe i. Blandet med rå og drivende jazz, inspirert av helter som Monk og Ornette, ligger alt til rette for en stor jazzopplevelse med historisk sus. Hjertelig velkommen til konsert!

MEDVIRKENDE
Øyvind Mathisen, trompet
Alexander Dellerhagen, saksofoner og bassklarinett
Petter Dalane, piano
Alf Høines, kontrabass

VARIGHET
ca. 2 timer, inkludert pause.

Bordplassering
Til denne konserten selges kun unummererte sitteplasser. Ved ankomst blir du tatt imot av Spiseriets personell og frivillige fra Arkivjazz, og tilvist plass. Er dere flere som kjøpte billett sammen, får dere selvfølgelig sitte sammen innenfor det hensynet smittebegrensningen tillater. Er dere flere som har kjøpt enkle billetter som vil sitte sammen, ber vi om at dette legges inn som en egen kommentar i feltet «Øvrig informasjon» når billetter kjøpes.

Ved plassering fyller vi opp bordene, slik at du kan komme til å dele med noen du ikke kjenner fra før – selvsagt med 1-meters avstand.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Jazzarkivet/SJF

  • Last Updated: 10.09.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 3. oktober 2020 14:00 16:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Arkivjazz i Spiseriet: Get Your Goat!
Your Recently Viewed Pages