Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway
Verdensteateret

Arne Benoni: Mitt musikalske liv

  • Sandefjordsveien 3, Sandefjord
  • 18. november 2016 - 18. november 2016
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

ARNE BENONI - MITT MUSIKALSKE LIV

En ung gutt fra Lofoten drømte om å bli Countrystjerne i USA. Han klarte det, nå vil han fortelle sin historie til deg:”Fra Lofotsheriff til Billboardlisten»

Arne startet i Lofoten som sjømann, ga ut si første plate i 1982, deretter reiste han til Nashville, USA....

I USA fant 7 av singleplatene veien til hitlistene. Deriblant Billboard’s Hot 100 liste med «Southern Lady» og «If I Live To Be A Hundred», som første Norske Countryartist!

Arne Benoni har i alt utgitt hele 17 plater og i år utgis ny duettplate med Heidi Hauge! Heidi Hauge er også med som gjesteartist denne kvelden!

Showet:
I tillegg til nye låter av året, får du høre Arne Benonis Hits fra USA og Norge samt utvalgte melodier fra hans tidligere plater. Ispedd anekdoter og historier fra Nashvillestudioene, blir dette en kveld en ekte Countryfan bør oppleve! Ærlig, jordnær og ekte, er stikkord for Arne Benoni som person og artist.

Bandet:
Musikere fra Åge Aleksandersen Sambandet, TNT, Stage Dolls, Bjøro Håland, KM Myrland mfl. med Arne Benoni? Svaret er JA!

Steinar Krokstad – Trommer ( Stage Dolls/Åge Aleksandersen m.fl)
Morten Skaget – Bass (TNT/Åge Aleksandersen m.fl)
Thor Einar Ribe - Piano (Bjøro Håland m.fl)
Tore-Morten Andreassen Figenschow - Gitar (KM Myrland m.fl)

Arne sier: «Det er utrolig morsomt å få med slike kapasiteter, og han gleder seg til å fremføre ”Mitt Musikalske Liv” for dere.» Velkommen!

”Norges svar på Jim Reeves”
I 2014 skrev og turnerte Arne med et show om Jim Reeves, i forbindelse med 50 årsjubileet for sistnevntes ubetimelige bortgang. Dette resulterte blant annet i en invitasjon fra SKY TV, hvorpå Benoni reiste til London og deltok i en dokumentar om den Amerikanske superstjernen. Underveis i opptakene fikk Arne tilbud om platekontrakt. Dette ble en realitet, og en dobbelt CD kalt «The Voice» kom ut tidlig i 2015 på H&H Music, London.

I fjor ble det «Vandring i Countrymusikkens historie», også skrevet av Arne. De to nevnte forestillingene inneholdt rikelig med høydepunkter hva angår de respektive artisters store hits, med litt historisk info om dette og hint, noe publikum satte stor pris på, og kvitterte for med stående applaus etter omtrent alle showene!


Billetter: 400,- kjøpes på Hjertnes tlf. 33 41 67 00 (dagtid man.-fre.), 33 41 67 60 (e.kl.15.30) Turistkontoret i Kurbadet tlf. 33 46 05 90 eller på internett www.billettluka.no

  • Last Updated: 05.10.2016
  • Source: Visit Sandefjord
Dates
fredag 18. november 2016

See All
Click to activate
Sandefjord, Norway
The latitude and longitude
59° 7' 42" N / 10° 13' 11" E
Arne Benoni: Mitt musikalske liv
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad