Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger STAVANGER

Artilleriet Produksjoner - Myke Øyne

Overview

Myke Øyne er en kort og intens teaterforestilling om flyktningkrisen, spilt i en lastebil. En forestilling om mennesker på flukt og vi som mottar dem.

Myke Øyne er en kort og intens teaterforestilling om flyktningkrisen, spilt i en lastebil. En forestilling om mennesker på flukt og vi som mottar dem.
Forestillingen er basert på avisoverskriften "71 Døde i en Lastebil i Østerrike" fra 2015, og møter publikum med fakta, poesi og assosiasjoner til vår tids største humanitære krise.
Utgangspunktet for denne forestillingen er den største flyktningekatastrofen Europa har sett siden andre verdenskrig. Omfanget har økt så voldsomt at hjelpeapparatet innenfor Schengenområdet sier at de snart ikke kan hjelpe flere. Ved EUs yttergrenser og i Midtøsten er situasjonen enda verre. Hvordan kan man hjelpe flest på best mulig måte? Det finnes ikke noe godt svar, men kanskje er et svar at man bør prøve å hjelpe med de midler man har.
Vi lever i en tid hvor det er vanskelig å vite hvordan man kan hjelpe på best mulig måte. Det er lett å føle avmakt, lett å bli redd for fremtiden. I informasjonsflommen kan det være vanskelig å navigere, og man blir fort drevet mot ytterpolene. Myke øyne er et forsøk på å skape et refleksjonsrom, hvor de kan behandle og forstå flyktningstrømmene. Forestillingen er i utgangspunktet laget for ungdom, men TOU ønsker å presentere den for alle over 16 år.
Myke Øyne har turnert i Norge i over 3 år, og spilt for flere tusen elever. Endelig ruller lastebilen inn i Stavanger. Velkommen!

Manus: Kate Pendry
Regi: Thomas Holtermann Østgaard
Produsent: Solveig Laland Mohn
Med: Benjamin Lønne Røsler, Helene Kvinlaug, Jade Francis Haj og Joao Pamplona
Kostyme: Lea Basch, Sigrun Lie, Inga-Live Kippersund

Produsert av Artilleriet Produksjoner og Scenekunst Østfold i samarbeid med Dramatikkens Hus.
Forestillingen varer ca 30 minutter. Etter alle forestillingene inviterer vi til ettersnakk i foajeen på TOU.

  • Last Updated: 31.01.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

on. 25. mars 2020 18:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Artilleriet Produksjoner - Myke Øyne
Your Recently Viewed Pages