Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Indre Østfold Askim

Artistdugnad 2019, Askim Kulturhus

Overview

«Hold mitt hjerte» fortsetter å jobbe for barn som trenger hjelp i Indre Østfold. Den fjerde artistdugnaden går av stabelen fredag 10. mai.
 

Lokale artister for lokale barn har blitt en tradisjon. I 2019 endrer vi litt på opplegget. Vi har lagt det til en fredag og publikum skal få strålende lokale artister på to scener.

Selve konserten i storsalen blir kortet ned i forhold til tidligere år, men vi fyller i tillegg på i kafeen med nachspiel for de som ønsker å tilbringe hele kvelden sammen med oss. Det blir et mangfold av artister på hovedscenen, og det vil bli musikk i Røwdes etterpå som vil gjøre det umulig å sitte stille.

Vi kommer tilbake med program, artister og band når alt er klart. Vi gleder oss! Godhet avler godhet. Det hjelper å hjelpe, og det er mange som trenger vår hjelp. Som publikummer støtter du vårt arbeid for å hjelpe de som trenger det mest. Bare ved å løse billett. Tilbake får du en variert og flott musikalsk aften.

  • Last Updated: 06.02.2019
Dates

fr. 10. mai 2019 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Artistdugnad 2019, Askim Kulturhus
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad