Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Arve Tellefsen med gode venner - Ekstrakonsert // Olavshallen

Mer info
ARVE TELLEFSEN – fiolin, Kjetil Bjerkestrand – kapellmester, tangenter

Ellen Andrea Wang – kontrabass og vokal, Frode Alnæs – gitarer og vokal, Torstein Lofthus – Trommer/perkusjon

Tellefsen returnerte til Olavshallen i februar i år, og da med dette A-laget av musikere. Det ble en fullsatt og også en storartet opplevelse til de heldige med billett.

Nå har stjernelaget ryddet plass til en ekstrakonsert i september!

Arve Tellefsen bor kanskje i Oslo, MEN han elsker Trondheim og trønderen, som på sin side elsker Arve. Arve er en svært populær gjest og formidler i Trondheim, og dette blir en egen forestilling i Olavshallen spesiallaget for publikummet i Trondheim. Kveldens kapellmester blir Arve sin mangeårige samarbeidspartner, Kjetil Bjerkestrand, og sammen har de håndplukket musikere fra absolutt øverste hylle.

Kjetil og Arve har jobbet sammen i over 35 år, helt siden de sammen laget et av Norges mest solgte album «Pan» i 1988. Kvelden blir en reise i selve livet, med populære musikkstykker og lekne historier og kanskje noen skrøner fra Tellefsen, fra hans mange gode år i Trondheim. Det blir en forestilling preget av feelgood og spilleglede. Som Arve selv sier: – Det er jo her jeg hører hjemme. Jeg har det bra i Oslo, men når jeg kommer til Trondheim, blir jeg et bedre menneske.

Velkommen til et nært møte med trønderen, myten, fortelleren og fiolinisten Arve Tellefsen. Vi trøndere elsker typer som Arve. Jordnær, folkelig, blid, åpen og sjarmerende.

Ekstern arrangør: Dora 3

Sist oppdatert: 03/15/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt