Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway
Kick Nattklubb & Scene

Ary + Tomin til Kick Scene

  • Dronningensgate 8, Kristiansand S
  • +47 38028330
  • 27. januar 2017 - 27. januar 2017
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

ARY (21 år) har på kort tid etablert seg som et av de mest spennende artistnavnene i Norge, og ble for alvor satt på kartet med låtene «Higher» og «Telescope» med Carl Louis.

Kåret av en samlet norsk musikkbransje som «The One to Watch i 2016», og med sine fantastiske konserter rundt i Europa og Norge, har hun tiltrukket seg masse internasjonal presse og enorm interesse fra musikkbransjen. Hennes drivende elektroniske pop, unike stemme og sterke låter gir henne en stadig økende fanskare her hjemme og i utlandet.

VG og Aftenposten trillet 5 etter by:Larm i 2016, og Musikknyheter.no ga henne 10/10 og skriver:

«… ellers var det en svært så sjarmerende konsert vi fikk oppleve, med låter så flotte at hitlåta «Higher» ikke engang var nærheten av å være høydepunktet i konserten. Her er det bare å glede seg til fremtidige konserter og utgivelser» – Musikknyheter.no

ARY er for tiden aktuell med låta The Sea som er introlåta til tv-serien Nobel. Låta er playlistet på NRK P3. Med ny singel i slutten av oktober, vinterturné i 2016, opptreden på de viktige bransjetreffene Where’s the Music i Sverige og South by South West i USA, ligger verden helt åpen for ARY fremover.

Fredag 27. januar inngar ARY Kick Scene i Kristiansand sammen med bandet sitt - vi gleder oss til å huse et av de største talentene Norge har sett de siste årene! 

  • Last Updated: 07.10.2016
  • Source: Visit Kristiansand
Dates
fredag 27. januar 2017

See All
Click to activate
Kristiansand S, Norway
The latitude and longitude
58° 8' 37" N / 7° 59' 42" E
Ary + Tomin til Kick Scene
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad